Spor Son dakika: Fenerbahçe'ye, Beşiktaş ile derbi maçı öncesi 2 kötü haber geldi!

Son dakika: Fenerbahçe'ye, Beşiktaş ile derbi maçı öncesi 2 kötü haber geldi!

Paylaş
Son dakika: Fenerbahçe'ye, Beşiktaş ile derbi maçı öncesi 2 kötü haber geldi!

Fenerbahçe'ye, derbi öncesi 2 can sıkıcı haber geldi. Çaykur Rizespor'u farklı geçtikten sonra Gaziantep FK deplasmanından yenilgiyle dönen Fenerbahçe'de ilk 11'in önemli iki parçası derbide forma giyemeyecek! Beşiktaş'ta ise derbi öncesi 4 isim kamp kadrosuna alınmadı. Süper Lig'in 17. haftasında derbi heyecanı yaşanacak. Fenerbahçe, Ülker Stadyumu'nda Beşiktaş'ı konuk edecek. İşte detaylar...

Çaykur Rizespor'u farklı geçtikten sonra Gaziantep FK deplasmanından yenilgiyle dönen Fenerbahçe'ye, derbi öncesi 2 can sıkıcı haber geldi. Hürriyet Spor Arena'nın haberine göre, Ferdi Kadıoğlu sakatlandı, Marcel Tisserand hastalandı. İlk 11'in önemli iki parçası derbide forma giyemeyecek!

Haberin Devamı

Ferdi'nin yerine Nazım Sangare'nin forma giymesi beklenirken, Tisserand'ın hastalığı sonrası sarı-lacivertli ekibi 3'lü değil 4'lü savunma ile sahada görebilme ihtimalimiz arttı.

TD Vitor Pereira'nın son haftalarda gösterdiği performansla taraftarın sevgilisi olan Miguel Crespo'dan orta alanda vazgeçmesi beklenmiyor. Crespo'nun yanında Mert Hakan Yandaş ya da Jose Sosa izleyebiliriz.

Hücum merkezinde Serdar Dursun yerine Enner Valencia sürprizi gelebilir. En ileride kim olursa olsun, arkasında cezası biten İrfan Can Kahveci ve kaptan Mesut Özil oynayacak.

BEŞİKTAŞ'TA DERBİ ÖNCESİ DURUM

Sergen Yalçın sonrası yoluna U-19 Akademi Takımı Teknik Sorumlusu Önder Karaveli ile devam eden Beşiktaş'ta ise derbi öncesi 4 isim kamp kadrosuna alınmadı.

Haberin Devamı

Geçen hafta Kayserispor karşısında süre almayan ve herhangi bir sakatlık açıklaması yapılmayan Kenan Karaman kadroda yok.

Sakatlıkları devam eden Mert Günok, Kevin N'Koudou ve Alex Teixeira da Fenerbahçe karşısında forma giyemeyecek.

Welinton'un cezası bitse de Karaveli'nin stoperde "Vida & Serdar" ikilisini bozması beklenmiyor. Josef ise direkt olarak ilk 11'de maça başlayacak. Yanında Oğuzhan Özyakup ve Miralem Pjanic'le birlikte...

Son haftalarda başarılı maçlar çıkaran Can Bozdoğan yedek kulübesine çekilecek. Kanatlarda Rachid Ghezzal ve Cyle Larin izleyeceğiz. Gole en yakın isim Michy Batshuayi olacak.

DERBİ İÇİN ÖNE ÇIKAN İSTATİSTİKLER!

- Fenerbahçe'nin iç sahada oynadığı son 5 lig maçının tamamı "2.5 ÜST" bitti, 4'ünde "karşılıklı gol" de izledik.

- Beşiktaş ligde oynadığı son 5 deplasman maçında galibiyet elde edemedi! (1 beraberlik - 4 mağlubiyet)