Spor Son dakika haberi! Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü olacak! Sinan Engin'den bomba iddia

Son dakika haberi! Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü olacak! Sinan Engin'den bomba iddia

Paylaş
Son dakika haberi! Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü olacak! Sinan Engin'den bomba iddia

Derbi bu akşam! Fenerbahçe ve Beşiktaş derbisinden önce bomba iddia geldi. Derbi öncesi Beşiktaş'ta yeni teknik direktör konusunda belirsizlik devam ediyor. Fenerbahçe'de ise Vitor Pereira'nın geleceğinin bu maça bağlı olduğu iddia ediliyordu. Usta yorumcu Sinan Engin canlı yayında açıkladı. Sinan Engin'in iddiasına göre Beşiktaş'tan teknik direktörlük için teklif alan isim bu teklifi reddetti. Çünkü Fenerbahçe ile anlaştı. Sinan Engin, Fenerbahçe'nin anlaşma sağladığı teknik direktörü duyurdu. İşte detaylar...

Spor Toto Süper Lig'in 17'nci haftasında Fenerbahçe ve Beşiktaş karşı karşıya gelecek. 2021 takvim yılının Türkiye'deki son derbisi öncesi Beşiktaş'ta yeni teknik direktör konusunda belirsizlik devam ederken, Fenerbahçe'de de Vitor Pereira'nın geleceğinin bu maça bağlı olduğu iddia ediliyordu. Beşiktaş'ın ve Türk futbolunun önde gelen isimlerinden Sinan Engin, dev derbi öncesinde çarpıcı yorumlarda bulundu. Usta yorumcu, Fenerbahçe'nin Vitor Pereira'nın ayrılığını göz önünde bulundurarak anlaştığı teknik adamı canlı yayında duyurdu.

Haberin Devamı

SİNAN ENGİN FENERBAHÇE'NIN ANLAŞTIĞI TEKNİK DİREKTÖRÜ DUYURDU

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 17'nci haftasında Beşiktaş'ı konuk edecek. Spor Toto Süper Lig'de 2021 yılının son derbisi öncesinde iki takımda da teknik direktör belirsizliği devam ediyor. Beşiktaş'ta Önder Karaveli, Fenerbahçe'de de Vitor Pereira'nın kader maçı öncesi Sinan Engin çarpıcı açıklamalar yaptı. Ünlü yorumcu, Fenerbahçe'nin anlaşma sağladığı teknik direktörü duyurdu.

BEŞİKTAŞ'TA KARAVELİ'NİN GELECEĞİ BELLİ OLACAK

Bruno Pinheiro ile anlaşma noktasına gelen ancak Portekizli teknik adamdan son anda 'ret' cevabı alan Beşiktaş, Fenerbahçe derbisinde alınacak skora göre yeni teknik adam konusunda karar verecek. Siyah-beyazlılar, derbide alınacak skora göre Önder Karaveli ile devre arasına kadar devam etme fikrini masaya yatıracak.

Haberin Devamı

F.BAHÇE'DE PEREIRA'NIN KADER MAÇI

UEFA Avrupa Ligi'ne veda eden Süper Lig'de de lider Trabzonspor'la arasındaki puan farkı oldukça açılan Fenerbahçe'de de Portekizli çalıştırıcı Vitor Pereira'nın geleceği Beşiktaş derbisinde belli olacak. Sarı-lacivertlilerde derbide ortaya çıkacak olan skora göre; tecrübeli çalıştırıcı ile vedalaşılacak.

FLAMENGO İLE ANLAŞTI İDDİASI

Fenerbahçe'de yolların ayrılması gündemde olan Vitor Pereira ile ilgili dış basından da çarpıcı iddialar gelmeye devam ediyor. Brezilya basınına göre; Portekizli teknik adam Fenerbahçe'den ayrılması halinde Brezilya Serie A ekibi Flamengo ile sözleşme imzalayacak.

CANLI YAYINDA AÇIKLADI

Tüm bu gelişmeler sıcaklığını korurken Beşiktaş'ın ve Türk futbolunun efsane isimlerinden Sinan Engin, Beyaz TV'de açıklamalarda bulundu. Tecrübeli spor adamı, Beşiktaş'ın teklif yaptığı teknik adamın, Fenerbahçe ile anlaştığını iddia etti. İşte Sinan Engin'in açıklamaları...

F.BAHÇE SLAVEN BILIC İLE ANLAŞTI İDDİASI

Sinan Engin, Beşiktaş'ın Hırvat teknik adam Slaven Bilic'e teklifte bulunduğunu ancak, tecrübeli çalıştırıcının bu teklifi reddettiğini duyurdu. Sinan Engin, Hırvat çalıştırıcının bu teklifi Fenerbahçe ile anlaşması nedeniyle olumsuz şekilde cevapladığını vurguladı.

Haberin Devamı

'YALANSA, YALANLAYABİLİRLER'

Beyaz TV'de açıklamalarına devam eden Sinan Engin, "Aldığım bilgiler var. Beşiktaş, Slaven Bilic'e teklif yapmış. Ancak Slaven Bilic 'Fenerbahçe ile anlaştım' diyor. Doğrudur, yalandır bilemiyorum. Ancak benim aldığım bilgi bu yönde. Yalansa, yalanlayabilirler" dedi.

'DERBİYİ KAYBEDERSE, ERKEN DE GİDEBİLİR'

Portekizli teknik direktör Vitor Pereira'nın Fenerbahçe'de mutlu olmadığını ifade eden Sinan Engin, "Vitor Pereira keyifsiz görmüyor musunuz, oturulmuş ve konuşulmuş. Beşiktaş derbisini kaybederse, erken de gidebilir" şeklinde konuştu.

'BEŞİKTAŞ'IN TEKNİK DİREKTÖR ARAMASINA GEREK YOK, ŞENOL GÜNEŞ İLE İMZALASINLAR'

Beşiktaş'ın teknik direktör arayışlarının devam etmesi hakkında konuşan Sinan Engin, "Beşiktaş'ın teknik direktör aramasına gerek yok. Ocak ayında Şenol Güneş ile imzalasınlar" ifadelerini kullandı.

'ŞENOL GÜNEŞ'İN DE DİRETMESİNE GEREK YOK"

Sinan Engin, Şenol Güneş'in Beşiktaş'ın teklifini kabul etmesi gerektiğini belirterek, "Şenol Güneş'in de diretmesine gerek yok. Hocam gel ve işleri düzelt, Beşiktaş'ı düzlüğe çıkar" açıklamasında bulundu.

Haberin Devamı

SÖZLEŞMESİ 2022'DE BİTECEK

Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın teknik direktörlük görevi için düşündüğü iddia edilen Slaven Bilic'in Çin Ligi ekibi Beijing Guoan ile olan sözleşmesi 31 Aralık 2022'de sona erecek. Hırvat teknik adamın anlaşmasında yüklü bir tazminat maddesi yer aldığı belirtiliyor.

TÜRKİYE'DE GÖREV YAPMAYA ALIŞIK

Teknik direktörlük kariyerine Hajduk Split'te başlayan Slaven Bilic, daha sonra sırasıyla Hırvatistan U-21, Hırvatistan Milli Takımı, Lokomotiv Moskova, Beşiktaş, West Ham United, Al Ittihad ve West Bromwich Albion'da görev aldı.

PEREIRA'NIN MUKAVELESİ 2023'TE SONA ERECEK

Fenerbahçe'de sezon başında sözleşme imzalanan Vitor Pereira'nın mukavelesi 30 Haziran 2023'te bitecek. Portekizli teknik adam bu sezon görev yaptığı 24 maçta; 11 galibiyet, 6 beraberlik ve 7 mağlubiyetle sahadan ayrıldı.

Milliyet Skorer