Trabzon’da Enes operasyonu

Fırtına, hücum hattı için Enes Ünal’ı düşünüyor. Umut Nayir, düzenli oynayabileceği bir takıma gitmek istiyor. Umut giderse Enes için Bournemouth ile görüşme hızlanacak.
Trabzonspor'un santrafor transferi için yürüttüğü çalışmalar mevcut hücum hattındaki oyuncuların geleceğini de etkileyebilir. Umut Nayir için çeşitli kulüplerden teklifler bulunuyor. Tecrübeli forvet de ayrılmaya sıcak bakıyor. Teknik ekibin raporuna göre Umut giderse Enes Ünal için görüşmeler hızlanacak. 2024’ten beri Bournemouth forması giyen Enes burada yeterli forma şansı bulamadı, sık sık da sakatlandı.
KİRALIK OLMAZ
Bournemouth, Enes Ünal’ın bu yaz takımdan bonservisiyle birlikte ayrılmasını istiyor. Haberde, kulübün bonservisine 16.5 milyon euro ödediği oyuncuyu kiralamaya sıcak bakmadığı da ayrıca belirtildi. Enes’i eski kulübü Getafe dışında Sevilla ve Alaves de istiyor. Umut Nayir’in ayrılması halinde Trabzonspor önce Enes Ünal ile sonra da kulübü Bournemouth ile pazarlık masasına oturacak.
MUÇİ İÇİN SIRADALAR
Trabzonspor’da yeni transferlere yer açılması için kadro planlaması sürerken Ernest Muçi’nin geleceği de gündemdeki önemli başlıklardan biri oldu. Muçi için yurt dışından gelen teklifler 13-14 milyon euro seviyelerine kadar yükseldi. Bordo-mavili yönetimin ise oyuancunun ayrılığına ancak ekonomik açıdan çok daha güçlü bir teklif gelmesi halinde sıcak bakacağı öğrenildi. Trabzonspor cephesinde Muçi için 20 milyon euro seviyesinde bir teklif oluşması halinde ayrılığın ciddi biçimde değerlendirilebileceği ifade ediliyor. Muçi’nin gitmesi ile 6 numara transferi için boşluk yaratılmış olacak. Rene Mitongo, kiralık olarak gönderilirse Muçi’nin takımda tutulma olasılığı yükselecek.
NWAİWU’DA PLAN DEĞİŞTİ
İngiltere Premier Lig ekiplerinden Crystal Palace, Nwaiwu için yaklaşık 30 milyon euro seviyesinde bir teklif sundu. Trabzonspor yönetimi ise yüksek bonservis bedeline rağmen teklifi kabul etmedi. Teknik ekip, Nwaiwu’nun yeni sezon kadro yapılanmasının önemli bir ismi olduğu belirtildi. Nwaiwu kararı, Salah’ın transferiyle daha iddialı bir takım kurulmasına bağlanıyor. Trabzon’da mutlu olan Nwaiwu da ayrılığı istemiyor.
DÜNYA TRABZON’U ARADI!
Salah’ın İstanbul’a gelişi, Trabzon’daki görkemli karşılaması ve statta düzenlenen imza töreni dünya futbol kamuoyunun dikkatini çekti. Google arama verilerine göre bu süreçte “Trabzonspor” aramalarında büyük bir sıçrama yaşandı. İngiltere’den Japonya’ya, Brezilya’dan ABD’ye, Suudi Arabistan’dan Avustralya’ya kadar birçok ülkede bordo-mavili kulüp merak konusu oldu. Salah sayesinde dünya Trabzon’u konuştu.
Trump duyurdu: Rusya ile Ukrayna ‘enerji anlaşması’
Tinder’da başlayan aşk NATO’yu alarma geçirdi! Gizemli Rus kadın ajan mı?
Birleşik Krallık'ta tarihi bildiri! İmzalar atıldı! 'İngiltere'den ayrı olmak istiyoruz'
NATO uçakları havalanmıştı! Sebebi belli oldu
Mavi tık var, yanıt yok: "Dalgalar bu gece korkutucu" deyip sırra kadem bastı!





