Trabzonspor otobüsüne taşlı saldırı! Kulüpten açıklama geldi

Trabzonspor’un Antalyaspor maçı öncesi şok bir olay yaşandı. Bordo-mavili ekibin takım otobüsüne, stadyuma hareket ettiği esnada taşlı saldırı düzenlendi.
Trabzonspor, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Antalyaspor karşılaşması öncesi stadyuma gidilirken takım otobüsüne saldırı gerçekleştirildiğini duyurdu.
Trabzonspor Kulübü’nden yapılan açıklamada, faillerin bir an önce tespit edilip gerekli cezayı almalarını bekledikleri belirtildi.
Trabzonspor Kulübü’nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:
KINIYORUZ!
“Geçtiğimiz günlerde Kocaelispor deplasmanının dönüş yolunda Başkanımız Ertuğrul Doğan’ın aracına yönelik gerçekleştirilen eylemin ardından, bu kez de Hesapcom Antalyaspor karşılaşması için stadyuma hareket eden takım otobüsümüze taşlı saldırı gerçekleşmiştir. Arka arkaya yaşanan bu menfur olaylar kabul edilemez bir noktaya ulaşmıştır.
Kulübümüze yönelik gerçekleştirilen bu aşağılık saldırıları en güçlü şekilde kınıyor; faillerin bir an önce tespit edilerek gerekli cezaları almalarını bekliyoruz.”

Tarihin en büyük hırsızlığı! Buluşları dünyayı değiştirdi, alkışı erkekler topladı
ABD Başkanı Donald Trump: İran'ın haritası değişecek
ABD istihbaratının gizli raporu: Saldırılar İran rejimini deviremeyecek
Trump’tan İran için 'Venezuela modeli' operasyon fikri! ABD basınından çarpıcı iddia
Trump: Gelişmiş silah üretimini dört katına çıkaracağız






