VNL'e dev sponsor

Amazon Türkiye’den, Voleybol Milletler Ligi’ne (VNL) dev destek geldi. Amazon, organizasyonun 17-21 Haziran’da Ankara’da düzenlenecek Türkiye ayağına isim sponsoru oldu.
VOLKAN DEDEOĞLU
VOLKAN DEDEOĞLU / POSTA
Sponsorluk; basın mensupları, markanın temsilcileri ile voleybol dünyasının önde gelen isimlerinin katılımıyla düzenlenen lansmanda duyuruldu. Amazon Türkiye Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ece Uslu, “Amazon Türkiye olarak, milyonları ortak bir heyecan etrafında buluşturan voleybola destek vermekten ve 2026 Voleybol Milletler Ligi Türkiye etabının isim sponsoru olmaktan büyük gurur duyuyoruz. Voleybol bugün artık sadece bir spor değil; gençlere cesaret veren, hayal kurduran ve yeni nesillere ilham olan çok güçlü bir değer haline geldi” dedi.
REKLAM YÜZÜ İLKİN AYDIN
Amazon Türkiye, Milletler Ligi’ne olan ilgiyi daha da artırmak için çok yakında bir reklam kampanyası başlatacak. Markanın reklam yüzü; A Milli Kadın Voleybol Takımı oyuncusu, aynı zamanda Galatasaray’ın kaptanı İlkin Aydın olacak. Lansmanda yer alan 26 yaşındaki voleybolcu, yapılan iş birliğinin önemine dikkat çekti.
ÇOK ÖZEL BİR DURAK
Volleyball World CEO’su Ugo Valensi, Türk voleybolundan övgüyle bahsetti. Valensi, “Türkiye, tutkulu taraftarları, ilham veren milli takımı ve voleybola duyduğu eşsiz bağlılıkla artık Voleybol Milletler Ligi’nin en özel duraklarından biri haline geldi. Türk sporcuların yalnızca sahadaki başarılarıyla değil, genç nesillere verdikleri ilhamla da ülke çapında gerçek birer yıldız haline gelmesi bunun en güçlü göstergelerinden biri” şeklinde konuştu.
HEYECAN S SPORT’TA
VNL heyecanı, yaz boyunca S Sport ekranlarında olacak. Voleybolseverler; turnuva boyunca kritik mücadeleleri, öne çıkan performansları ve milli takım heyecanını S Sport, S Sport 2 ve S Sport Plus üzerinden canlı ve tekrar izleme seçenekleriyle takip edebilecek.
Laboratuvardan kaçırdılar! 113 adet tüpte virüs ve insan DNA'sı: 'Kendilerini kanundan üstün gördüler'
ABD’de bankaya bombalı saldırı! Rehine krizi: FBI alarmda
İran Devrim Muhafızları: Keşm Adası saldırısına karşılık Kuveyt ve Bahreyn'deki ABD üslerini vurduk
Telefonları sıfırlanmış halde bulunmuştu... ABD'li bilim insanının ormandaki sır ölümü
Zendaya ambargosu





