SporYetkiliyim sorumlu değilim

Yetkiliyim sorumlu değilim

Yetkiliyim sorumlu değilim

Trabzonspor mağlubiyeti Beşiktaş’ta hedefe Sergen Yalçın’ı koydu. Taraftarın istifaya davet ettiği Yalçın, “Yetkilisi olduğum ama sorumlusu olmadığım bir işin bedelini ödüyorum” dedi.

Sezonu derbi galibiyeti olmadan kapatan Beşiktaş’ta taraftar Sergen Yalçın’ı istifaya davet etti. Tecrübeli hoca, “Taraftarın tepkisi normal. Tepkilere yönetimin ve futbolcuların da direnç göstermesi gerekiyor. Yetkilisi olduğum, ancak sorumlusu olmadığım bir işin bedelini ödemem isteniyor. Son 5 sezonki kötü gidişat taraftarın sabrını taşırdı. Biz de bundan nasibimizi aldık” dedi.

Haberin Devamı

KONYA MAÇINDA BİTTİ

Sergen Yalçın şunları söyledi: “Kırılma noktası Konyaspor maçının son dakikasıydı. Orada bizim için sezon bitti. Kadroyu ben kurmadım, kampı da ben yapmadım. Camianın hedefleri büyük olabilir ama kurulan kadronun hedefle örtüşmesi gerekiyor.”

4 MAÇI BOŞ GEÇTİ

Beşiktaş’ın ara transferde aldığı Hyun- Gyu Oh 13 lig maçında 6 gol, 1 asistlik katkı verdi. Oh son 4 maçı boş geçti.

41 YIL SONRA BİR İLK

Beşiktaş 41 yıl aradan sonra bir sezonu derbi kazanamadan bitirdi. Fenerbahçe’ye iki maçta da yenildi, Galatasaray ve Trabzonspor ile oynadığı maçların birini berabere bitirdi, birinde yenildi. Son “zafersiz derbi” 1984-1985 sezonunda yaşanmıştı. Bir başka ilk de 2005- 2006 sezonundan sonra evindeki üç derbiyi de kaybetmesi oldu.

Haberin Devamı

ÖNCEKİ HOCALARA ÖDEME YAPILIYOR

“Devre arası biz para falan harcamadık. 40-50 milyon euro karı var kulübün. Beşiktaş hala benden önceki 3 hocanın maaşını ödüyor. Taraftar bırak derse bırakırız ama güvendiğimiz son kale de son iki maçta düştü. Camiaya ekonomik zarar vermedik. Beşiktaş doğru yoldadır.”