Yaşam S&S Motors Ekim ayına hızlı başladı

S&S Motors Ekim ayına hızlı başladı

Paylaş
S&S Motors Ekim ayına hızlı başladı

Türkiye’deki resmi distribütör çıkışlı lüks kurumsal 2’nci el araç pazarının lider temsilcisi S&S Motors, Ekim ayına spor otomobiller açısından hızlı bir giriş yaptı.

Özellikle Ferrari markasının ikinci el pazarına hareketlilik kazandıran S&S Motors, Ekim ayının ilk yarısında toplam 3 adet Ferrari modelini yeni sahiplerine teslim etti. Ekim ayında 625 bin Euro’luk Ferrari 458 Speciale ve 549 bin Euro’luk Ferrari FF modellerinin satışını gerçekleştirdiklerini özellikle vurgulayan S&S Motors Genel Müdürü Ferhat Albayrak, “ Bayram tatillerinin bitişi ve özellikle okulların açılmasıyla hareketlenen lüks kurumsal ikinci el pazarında Ekim ayıyla itibaren ciddi bir hareketlilik başladı. Sene başından bu yana yaklaşık 10 ayda S&S Motors olarak toplam 8 Ferrari satışı gerçekleştirdik ve Ekim ayı ortası itibariyle özellikle çok önemli bir potansiyeli değerlendirme başarısı gösterdik. Başta Ferrari olmak üzere Porsche, Bentley ve Aston Martin markalı süper lüks spor otomobillere 2. elde özellikle talep artışı söz konusu” açıklamasını yaptı.

Haberin Devamı

Uzman kadrosu ve kurumsal altyapısıyla “Super Cars” olarak anılan en üst sınıf spor otomobiller başta olmak üzere resmi distribütör çıkışlı lüks 2’nci el araç pazarının ülkemizdeki en güçlü temsilcisi S&S Motor, Ekim ayı ortası gelmeden 3 Ferrari modelini daha yeni müşterilerine teslim etti. Ekim ayında 625 bin Euro’luk Ferrari 458 Speciale ve 549 bin Euro’luk Ferrari FF modellerinin yanı sıra bir de Ferrari California modelini satma başarısı gösteren S&S Motors’un 2014 yılında lüks kurumsal 2. el pazarındaki toplam Ferrari satışı böylece 8 adete yükseldi.

S&S Motors Genel Müdürü Ferhat Albayrak, “Bayram tatillerinin bitişi ve özellikle okulların açılmasıyla hareketlenen lüks kurumsal ikinci el pazarında Eylül ortasından itibaren ve Ekim ayı içinde güçlenerek ciddi bir hareketlilik başladı. Sene başından bu yana yaklaşık 10 ayda S&S Motors olarak toplam 8 adet Ferrari satarken, Ekim ayı ortası itibariyle özellikle çok önemli bir potansiyeli değerlendirme başarısı gösterdik. Başta Ferrari olmak üzere Porsche, Bentley ve Aston Martin markalı süper lüks spor otomobillere 2. elde özellikle talep artışı söz konusu” açıklamasını yaptı.

Haberin Devamı

S&S Motors Hakkında: Lüks kurumsal 2. araç pazarının öncü markası olarak yoluna devam eden S&S Motors, 1970’li yıllardan bu yana uzman ve deneyimli kadrosuyla güvenilir ve kaliteli hizmet vermeye devam etmektedir. Türkiye'nin en büyük kurumsal ve köklü firmalarının araç portföylerini yöneten S&S Motors, resmi distribütör çıkışlı lüks kurumsal 2’nci el araç pazarının aynı zamanda ülkemizdeki lider temsilcisidir. İstanbul’da Fulya ve Etiler’de yer alan 2 showroom’uyla aynı zamanda iş, sanat ve spor dünyasının tanınmış simalarından oluşan müşteri portföyüne sahip S&S Motors, müşterilerini beklentilerinin üzerinde memnun edebilme ilkesiyle ticari faaliyetlerine devam etmektedir.