Türkiye (Son Dakika) Stajyer öğrenciyi asansörde taciz etti

Stajyer öğrenciyi asansörde taciz etti

Paylaş
Stajyer öğrenciyi asansörde taciz etti

Samsun'da müdür yardımcılığını yaptığı otele stajyer olarak gelen 17 yaşındaki kız öğrenci B.D.'ye cinsel organını sürterek taciz ettiği iddia edilen 33 yaşındaki Efuk A. tutuklandı

Atakum ilçesinde meydana gelen olayda, Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi son sınıf öğrencisi B.D., yaklaşık 2 ay önce staj yapmak için Ufuk A.’nın müdür yardımcılığını yaptığı otelde işe başladı.

Evli olan UfuK A., B.D.’nin bindiği otel asansörüne peşinden girdi. İddiaya göre Ufuk A., kalabalık asansörde genç kızın arkasına geçerek cinsel organıyla taciz etmeye başladı.

"CİNSEL ORGANIYLA TACİZ ETTİ"

Müdür yardımcısı tarafından daha önce de tacize uğradığını belirten B.D. polise giderek şikayetçi oldu. B.D., "Staj yaptığım otelde üst kata çıkmak için asansöre bindim.

Otelin müdür yardımcısı Ufuk A. da asansöre bindi. Asansör kalabalık olduğu için arkama geçti ve beni cinsel organıyla taciz etti. Bu olaydan yaklaşık 1 hafta önce de restoran bölümünde aynı şekilde taciz etti. Şikayetçiyim" dedi.

Şikayetin ardından polis tarafından gözaltına alınan ve ifadesinde suçlamaları kabul etmeyen UfuK A. çıkartıldığı nöbetçi mahkeme tarafından ’küçük yaşta kız çocuğuna cinsel taciz’ suçundan tutuklandı.

Hakan ÇELİKBAŞ/DHA

Haberin Devamı