Magazin Star Akademi finalistleri Sertab'la söyleyecek

Star Akademi finalistleri Sertab'la söyleyecek

Paylaş
Star Akademi finalistleri Sertab'la söyleyecek

Bu yaza damga vuran Star Akademi'nin finale kalan 3 star adayı; Sare, Giray ve Burak, 16 Eylül 2011 Cuma akşamı, Turkcell Kuruçeşme Arena'da Sertab Erener ile aynı sahneyi paylaşacak

Şaşırtıcı jüri üyelerinden renkli yarışmacılarına, görkemli gala gecelerinden başarılı eğitmenlerine kadar yaza damgasını vuran Star Akademi, görkemli finalinin ardından, adından söz ettirmeye devam ediyor. Star Akademi’nin 3 finalisti; Sare, Giray ve Burak, 16 Eylül 2011 Cuma akşamı, Turkcell Kuruçeşme Arena’da jüri üyeleri Sertab Erener ile aynı sahneyi paylaşacaklar.

Yarışmanın galibi olup; 100 Bin TL’lik büyük ödülü kazanan Giray, ünlü besteci ve söz yazarı Şehrazat’ın Star Akademi’ye özel bestelediği“Atıyosun” isimli şarkısıyla tüm izleyenleri çoşturacak. Sevenleri, Giray’in sesinden bu eğlenceli Şehrazat parçasını, Turkcell Kuruçeşme Arena’da bir kez daha, canlı dinleme fırsatı yakalayabilecek.

Ayrıca, Türk Pop müziğine damgasını vurmuş “Değer Mi Hiç” isimli şarkının rock versiyonu ile Turkcell Kuruçeşme Arena sahnesinde olacak olan Burak ve Giray’ın bu muhteşem düeti de merakla bekleniyor.

Akademi’den Vokalistliğe!

Akademi’de güçlü sesi ve yorumuyla çok beğenilen Sare, yarışmanın ardından başarılı sanatçı Sertab Erener’in vokal ekibine katıldı. Müzik kariyerine Sertab Erener gibi dev bir sanatçının yanında adım atan Sare, yarışma sayesinde böyle bir fırsat yakaladığı için çok mutlu olduğunu dile getirdi.

“Atıyosun” Single’ı Çok Yakında!

Ayrıca, yarışmanın da jüri üyelerinden olan DMC Genel Müdürü Samsun Demir’in de ortaklığı ile Giray’ın yeni single’ı çok yakında piyasaya çıkıyor. “Atıyosun”isimli Şehrazat şarkısının 3 farklı aranjmanını seslendirecek olan Giray, ilk sınavını Turkcell Kuruçeşme Arena’da verecek.

Yoğun bir konser sezonu geçiren Erener, yazın bu son konseri ile yarışmacıların heyecanını aynı sahnede paylaşacak. BKM Organizasyontarafından düzenlenen bu muhteşem konseri kaçırmayın...

Detaylı Bilgi için:
PRfit İletişim Danışmanlığı - Merve TAKIM
212, 287 67 05
0555 820 45 74
merve@prfit.com.tr

BASIN BÜLTENİ

Haberin Devamı