Kültür - Sanat Star Trek'e Quentin Tarantino dokunuşu!
Paylaş
Star Trek'e Quentin Tarantino dokunuşu!

Usta yönetmen Quentin Tarantino, Star Trek serisinin yapımcısı olan JJ Abrams'a bazı şartlarını kabul ettirdi!

Pulp Fiction, Kill Bill, Django Unchained gibi başarılı filmlerin kült yönetmeni Tarantino, Star Trek serisinin yapımcısı olan JJ Abrams ile görüştü ve filmin R-rated, yani yaş sınırı konulan bir film olması koşulunu kabul ettirdi.

Deadline'da yer alan habere göre, filmin yönetmenliğini üstlenmek konusunda bu koşulu öne sürmüş olan yönetmen, ayrıca filmin senaristini belirlemek adına da bir grup senaristle bir araya geldi. Diriliş / Revenant senaristi Mark L. Smith, Chaos Walking'te kalem oynatacak olan Lindsey Beer, Iron Man 3'ün senaristi Drew Pearce ve genellikle dizi işleriyle bilinen Megan Amram bir araya gelerek yönetmenle birlikte filmde ele alınabilecek konuları ve hikayeyi konuştu. Usta yönetmenin seçtiği senarist, projede onunla çalışacak olan kişi olacak.

Son dönemde Mad Max: Fury Road, Logan, Deadpool ve Blade Runner 2049 gibi büyük bütçeli yapımlar da yaş sınırlamalı olarak vizyona girmişti. Filmin orijinal kadrosuyla mı devam edeceği yoksa başka bir yol mu izleyeceği de şu an için belirsizliğini koruyor.

Haberin Devamı