Yaşam Star Wars Battlefront's Outer Rim Piyasada!

Star Wars Battlefront's Outer Rim Piyasada!

Paylaş
Star Wars Battlefront's Outer Rim Piyasada!

Star Wars Force Awakens’in da rüzgarını arkasına alan Star Wars Battlefront’un genişleme paketi Outer Rim satışa sunuldu.

Star Wars BattleFront, Yıldız Savaşları’nın yeni filminin de etkisiyle, kayda değer satış rakamlarına ulaştı. Bu ticari başarıdan sonra, bir genişleme paketinin yayımlanması kaçınılmaz oldu.

Haberin Devamı

Star Wars Battlefront Outer Rim, nihayet tüm kullanıcıların beğenisine sunuldu.

Dijital platformlardan 15 dolar karşılığında pazarlanan yapımda, yepyeni multiplayer haritalar yer alıyor. Jabba’s Palace, Palace Garage, SororSuub Refinery ve SororSuub Pipelines olarak anılan haritalar; yeni Extraction modu ile hayat buluyor.

Genişleme paketinde Greedo ve Nien Nunb isimli iki yeni karakter de bulunuyor. Silah çeşitliliği de inanılmaz seviyeye ulaşmış: Relby V-10 uzak mesafe tüfeği, DT-12 lazer tabancası özellikle dikkat çekse de; Scatter Gun, Dioxis Grenade ve Adrenaline Stim Star Cards gibi silahlar ve performans artırıcılar da, ciddi bir öneme sahip.

Outer Rim, Star Wars Battlefront’un ilk genişleme paketi. Genişleme paketinin orijinal seri gibi üç oyundan oluşması planlanıyor. Yani; Bespin (2016 bahar aylarında satışa sunulacak), Death Star (2016 sonunda raflardaki yerini alacak ile yeni bir oyun üçlemesi meydana getirilecek.

Haberin Devamı

Minimum PC Sistem Gereksinimleri

İşletim Sistemi: 64-bit Windows 7 veya üstü

İşlemci: Intel i3 6300T veya değerinde işlemci

RAM: 8 GB

Boş Alan: En az 40 GB

Ekran Kartı: nVidia GeForce GTX 660 2GB veya ATI Radeon HD 7850 2GB

Önerilen PC Sistem Gereksinimleri

İşletim Sistemi: 64-bit Windows 10 İşlemci: Intel i5 6600 veya değerinde

RAM: 16 GB

Ekran Kartı> nVidia GeForce GTX 970 4GB veya AMD Radeon R9 290 4GB