Kumluca STK temsilcilerinden şehit ailesine ziyaret

STK temsilcilerinden şehit ailesine ziyaret

Paylaş
STK temsilcilerinden şehit ailesine ziyaret

STK temsilcilerinden şehit ailesine ziyaret

Ramazan SARIKAYALI/KUMLUCA, (DHA)- ANTALYA'nın Kumluca ilçesinde STK temsilcileri ilçe jandarma komutanlığı ve Şehit Turgut Burkay Korkmaz'ın ailesini ziyaret etti.
Kumluca'daki STK temsilcileri, Suriye'nin İdlib kentinde şehit olan askerler için önce İlçe Jandarma Bölük Komutanı Binbaşı Mehmet Demir'e başsağlığı ziyaretinde bulundu, ardından Şehit Turgut Burkay Korkmaz'ın Finike Turunçova Mahallesi Dağdibi mevkiindeki ailesini ziyaret etti. Heyette, Kumluca Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Murat Günay, Kumluca Ticaret Borsası Başkanı Fatih Durdaş, Ziraat Odası Başkanı Hidayet Kökce, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Selçuk Çınar, Ulaştırma Hizmetleri ve Şoförler Odası Başkanı Bayram İğneli, Esnaf Sanatkarlar ve Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Şaban Eren, Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Durmuş Tomaç yer aldı.
STK temsilcileri İlçe Jandarma Bölük Komutanı Jandarma Binbaşı Mehmet Demir'e üzüntülerini belirterek, her zaman ordunun destekçisi olduklarını vurguladı. Şehit Turgut Burkay Korkmaz'ın babası Salih Korkmaz ve ailesine taziye ziyaretinde bulunan heyet sonrasında şehidin kabrini de ziyaret edip, dua okudu.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı