Sivas STSO, TOBB genel kuruluna online katıldı

STSO, TOBB genel kuruluna online katıldı

Paylaş
STSO, TOBB genel kuruluna online katıldı

STSO, TOBB genel kuruluna online katıldı

SİVAS, (DHA) - SİVAS Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) TOBB Delegeleri, salgın nedeniyle online olarak düzenlenen Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin (TOBB) 76. ve 77. Genel Kurulu'na katıldı.
STSO Başkanı Mustafa Eken, Meclis Başkanı Çetin Yıldırım, üst kurul delegeleri Mustafa Sarılar ve Yılmaz Çetin ile Genel Sekreter Erol Gencer’in katıldığı genel kurulda oda ve borsalarda görev almış ve hayatını kaybetmiş üyeler rahmet ve dua ile anıldı.
Başkan Mustafa Eken, TOBB’un ülke için önemine değinerek, "Yaşadığımız zor günlerde iş dünyasını temsil eden Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) taşın altına gövdesini koymuştur. Üyelerimizin sorun ve sıkıntılarının çözümü için bakanlıklarla, Cumhurbaşkanımızla görüşmeler yapmıştır. Üyelerimizin talepleri karşısında hızlı ve etkin iletişim kurduğumuz TOBB Başkanımız Rifat Hisarcıklıoğlu’na Sivas iş dünyası adına teşekkür ediyorum. Birliğimizin 76. ve 77. Genel Kurulumuzun hayırlara vesile olmasını diliyorum" dedi.
TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Genel Kurul sonrası "81 il ve ilçelerden katılan tüm delegelerimize teşekkür ediyorum. Yapılması gereken çok iş var! Oda ve Borsalarımızla birlikte üyelerimizin sıkıntılarını takip etmeye, dile getirmeye ve çözüm üretmeye devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı