Sivas STSO yönetiminden AK Parti ziyareti

STSO yönetiminden AK Parti ziyareti

Paylaş
STSO yönetiminden AK Parti ziyareti

STSO yönetiminden AK Parti ziyareti

SİVAS, (DHA) - SİVAS Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Eken ve Yönetim Kurulu üyeleri, AK Parti İlçe Başkanı Burak Kuruçay ve Gençlik Kolları Başkanı Fatih Sakarya’yı ziyaret ederek görevlerinde başarılar diledi.
Merkez İlçe Başkanlığı görevine getirilen Burak Kuruçay’a hayırlı olsun dileklerini ileten STSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Eken, "Burak kardeşim benim Sivas’ta uzun yıllar önce tanıdığımdan dolayı bu görevi layığıyla yapacağından hiçbir şüphemiz yoktur. Kendisine hem yeni görevinde başarılar diliyorum hem de bütün partilere olan eşit mesafemiz gibi buradaki kardeşlerimize de aynı şekilde olduğumuzu bir kez daha belirtmek istiyorum. Biz burada STK’lar olarak birlik ve beraberliğin önemini Başkanlar Kurulu toplantısında konuştuk. Sivas daha öncekinden daha fazla beraberlik olması gereken bir il haline geldi. Allah razı olsun Ankara’da vekillerimiz mücadele veriyor. Burada valimiz, belediye başkanımız ve bizler, teşkilatlarımız mücadele veriyoruz. Aynı yolda olduğumu, birliğimizi ve beraberliğimize biraz daha kenetlenmemiz gerektiğini söylemek istiyorum. Bizim burada ayrıştırıcı değil, birleştirici olmamız gerektiğini düşünüyorum. Tek derdimizin Sivas olduğunu bir kez daha belirtmek istiyorum. Her zaman dediğim bir söz var. Sivas menfaati olan her yerde biz hazırız, Sivas’ın menfaati olmayan hiçbir yerde biz yokuz. Yanlışlıkların karşısındayız. Bu işi Burak kardeşimin layığıyla yapacağını bir kez daha belirtmek istiyorum, kendisine hayırlı, uğurlu olsun diyor başarılar diliyorum" dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren AK Parti İlçe Başkanı Burak Kuruçay, şunları kaydetti:
"Biz de sizin odanızın üyesiyiz ve buradaki birçok arkadaş da odanızın üyesi. Bizim siyasi bir duruşumuz var. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın kurduğu siyasi bir parti. Bu anlamda bizim aslında ortak bir hedefimiz var. Diğer STK’lar ile birlikte memleketin faydaları ve memleketin çıkarları. Bu alanda memlekete bir çivi çakana Allah Razı olsun diyoruz. Bunun için biz beraber, eş zamanlı Sivas Ticaret ve Sanayi Odası olduğu gibi diğer STK’larla da birlikte güzel bir uyum içerisinde çalışma gerçekleştireceğiz. Geçmişte de gençlik kolları başkanlığından geldiğimden dolayı STSO ve diğer STK’larla uyum içinde çalışmıştık ve uyumlu bir çalışma sergilemiştik.
Gençlik Kolları Başkanı Fatih Sakarya’ya da hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Eken "Görevlerinde başarılar diliyoruz ve Sivas Ticaret ve Sanayi Odası olarak diğer Parti ve Parti Kollarına nasıl eşit mesafedeysek bu kardeşlerimize de eşit mesafede desteklerimiz devam edecektir. Bizler gençlere önem veren, gençlerin bu ülkeyi, bu ili iyi yerlere getireceklerine inanıyoruz. Artık Türkiye’yi gençleştirmemiz lazım ki Türkiye’nin vizyonunu ve misyonunu daha iyi hale getirelim. Ben Sivas'taki bu genç kardeşlerimize de çok teşekkür ediyorum. Bu yaptıkları görevlerle kendilerine ve partilere olan inançları ile memleketlerine hizmet ediyorlar. Aslında tek menfaatimiz Sivas. Gençlerimizle, bayanlarımızla, teşkilatlarımızla hepimizin buluştuğu ortak nokta Sivas menfaatleri. Biz de Sivas Ticaret ve Sanayi Odası olarak Başkanlar Kurulu Toplantısında tüm arkadaşların tek derdinin Sivas olduğunun sinyalini bir kez daha verdik. Bu anlamda biz de Gençlik Kollarının çalışmalarını takip ediyorum, çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. İnşallah daha güzel yerlerde daha güzel görevler yapacağınıza da inanıyorum. Zaten odamızın üyesi olduğunuz için de zaten siz bizim yanımızdasınız biz de sizin yanınızdayız. Yönetim Kurulum adına, Odamız adına başarılar diliyor, teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Fatih Sakarya ise "Bu makamlar gelip geçici. Önemli olan Cumhurbaşkanımıza bu davada hizmet etmek, karınca misali çok çalışmak. Göreve geldiğimizden bugüne yaklaşık 5 ay oldu. 5 Ayda 16 ilçe, 65 mahalle başkanımızla birlikte Sivas’a destek olmak için çalışıyoruz. Başka Sivas yok. Sizlerin de bizlerin de davası aynı. Önemli olan Sivas’ın çıkarları" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı