Gündem Su borusu bomba gibi patladı! Yol çöktü, hayvanlar telef oldu

Su borusu bomba gibi patladı! Yol çöktü, hayvanlar telef oldu

Paylaş
Su borusu bomba gibi patladı! Yol çöktü, hayvanlar telef oldu

Bolu'da sokak ortasında patlayan su borusu yolda 5 metre genişliğinde çukur açtı. Cemile Ozan’ın (62) evini su bastı, bahçesinde bulunan kümes hayvanlarının bazıları ise telef oldu

Bolu'da yolun altından geçen içme suyu borusu bilinmeyen bir nedenle büyük gürültüyle patladı. Patlama sonucu Cemile Ozan’a ait tek katlı evi su bastı. Bu esnada evde bulunan Cemile Ozan ile kendisini ziyarete gelen kız kardeşi Emine Yılmaz panik yaşadı

Haberin Devamı

CAN HAVLİYLE DIŞARI KAÇTILAR

İki kardeş suların kısa sürede bastığı evden can havliyle dışarı çıktı. Büyük korku yaşayan ev sakinleri durumu itfaiyeye haber verdi. Evde maddi hasar oluşurken, bahçedeki bazı kümes hayvanları da telef oldu.

Bolu Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri suları tahliye etmek için çalışma başlattı. Belediye yetkilileri patlamanın nedenini tespit etmek için inceleme başlattı.

Yaşanan olayı anlatan Cemile Ozan'ın o sırada evde bulunan kız kardeşi Emine Yılmaz, "Misafirliğe gelmiştik ama şoke olduk. Daha yeni oturmuştuk, ablam birden 'Ölüyoruz, mahvolduk' diye bağırarak geldi. Baktık ki tsunami şeklinde sular kaynıyor. Korkunç bir haldeydi" dedi.

Murat KÜÇÜK/BOLU, (DHA)