Magazin 'Şu kel adam beni saatlerdir taciz ediyor!'

'Şu kel adam beni saatlerdir taciz ediyor!'

Paylaş
'Şu kel adam beni saatlerdir taciz ediyor!'

Survivor'daki Ünlüler ekibinin ilk elenen yarışmacı Zeynep Tunuslu, gittiği gece kulübünde tacize uğradığını öne sürdü

Survivor’dan ilk elenen yarışmacı Zeynep Tunuslu gittiği gece kulübünde dans ederken bluzunu sıyırmak istedi. Uyarı alan ünlü modacının tacizci bir müşteriye tepki için soyunmak istediği öne sürüldü.

Haberin Devamı

ALKOLÜN ETKİSİ...

Ünlü modacı Zeynep Tunuslu geçtiğimiz günlerde Dominic’te Survivor’da yarışan ‘Ünlüler’den elenen ilk isim olarak Türkiye’ye dönmüştü. Cuma gecesi Nişantaşı’nda bulunan ‘Melon 24’ isimli mekana giden Tunuslu, orada aldığı alkolün azizliğine uğradı.

İddialara göre Onur Mete’yi dinlemeye giden Tunuslu, gecenin başında gayet sakinken, alkol almaya başladıkça hareketleri değişti. Önce masa masa gezen ve tanıdıklarıyla sohbet etmeye çalışan Tunuslu, daha sonra sahnenin önüne geçip dans etmeye başladı.

BAZI MÜŞTERİLER RAHATSIZ OLDU

Tunuslu bir yandan dans ederken bir yandan da bluzunu çıkarmaya çalıştı. Bu görüntüden bazı müşteriler rahatsız oldu. Mekan yetkilisinin uyarısı üzerine dışarı çıkan ünlü modacı “Mekandaki bir kel beni saatlerdir taciz ediyor” diyerek ağlamaya başladı.

Güçlükle sakinleştirilen Tunuslu’nun mekanda kel bir müşterinin tacizine tepki olarak sahnede o davranışı sergilediği öne sürüldü. Yaklaşık 45 dakika dışarıda kalan Tunuslu, daha sonra eğlencesine kaldığı yerden devam etti.

Haberin Devamı

VATAN