Türkiye (Son Dakika) Suçüstü yakalanan pişkin hırsız: Hırsızlık yapmıyorduk, esrar içiyorduk

Suçüstü yakalanan pişkin hırsız: Hırsızlık yapmıyorduk, esrar içiyorduk

Paylaş
Suçüstü yakalanan pişkin hırsız: Hırsızlık yapmıyorduk, esrar içiyorduk

İstanbul Kartal’da daire içerisinde ev sahibine yakalanan hırsızların yakalandıktan sonraki pişkin tavırları pes dedirtti! 'Hırsızlık yapmıyorduk, esrar içiyorduk' diyen hırsızlar, gazetecilere de 'Bizi çektiğiniz için sizden şikayetçi olacağız' diye sözde tehditler savurdu

Olay, sabah 05.30 sıralarında, Kartal Kordonboyu Mahallesi'nde meydana geldi. Bayındırlık Sokağı içerisinde bir apartman dairesine giren hırsızlar, ev sahibi ile daire içerisinde yüz yüze geldi. Korkarak kaçan hırsızlar, kaçarken ev sahibinin telefonunu aldı.


KAÇTILAR AMA YAKALANDILAR


Ev sahibinin, polisi arayarak ihbar etmesi üzerine olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi. Çaldıkları malzemelerle kaçmaya çalışan hırsızlar, hırsızlık yaptıkları adrese çok yakın bir sitenin bahçesinde çalıların içerisinde saklanırken yakalandı. Kelepçelenen Yunus K. ve Celal K. isimli hırsızlık şüphelileri İHA muhabirinin sorularına "Hırsızlık yapmıyorduk, biz burada esrar içiyorduk. Bizi çektiğiniz için sizden şikayetçi olacağız" dedi. Hırsızlık şüphelilerinin Genel Bilgi Tarama (GBT) sorgusunda çeşitli suçlardan çok sayıda kaydı olduğu anlaşıldı.



Hırsızların girdiği dairenin sahibi "İçeride karşı karşıya geldik, tam yakalıyorduk kaçtı. Benim dairemden sadece telefonumu çalmışlar. Kartal Polisine teşekkür ediyorum. Bu hırsızlar mahallemize dadanmıştı, tekrardan polis arkadaşlara teşekkür ediyorum" dedi.

Hırsızlık şüphelilerinin girdiği dairenin sahibi ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

İHA

Haberin Devamı