Manavgat Suçüstü yakalanan uyuşturucu şüphelisi tutuklandı

Suçüstü yakalanan uyuşturucu şüphelisi tutuklandı

Paylaş
Suçüstü yakalanan uyuşturucu şüphelisi tutuklandı

Suçüstü yakalanan uyuşturucu şüphelisi tutuklandı

Mithat ABAKAN/MANAVGAT, (DHA) - ANTALYA'nın Manavgat ilçesinde evinde uyuşturucu satışı yapmakla suçlanan Barış G., jandarmanın baskınıyla suçüstü yakalanarak tutuklandı.
Manavgat'ın Sarılar Mahallesi'nde uyuşturucu madde ticareti yapıldığı ihbarı üzerine İlçe Jandarma Komutanlığı timleri tarafından araştırma başlatıldı. Araştırma sonucunda Barış G.'nin uyuşturucu madde ticareti yaptığından şüphelenilmesi üzerine teknik ve fiziki takip başladı. Teknik takip sırasında Barış G.'nin E.D. ve Z.D. adlı kardeşleri uyuşturucu madde satışı yapmak için eve çağırdığı tespit edildi.
Barış G.'nin evinin etrafında önlem alan jandarma, E.D. ve Z.D.'nin uyuşturucu madde almak için eve girmesinin ardından baskın yaptı. Baskında Barış G. ile E.D. ve Z.D. gözaltına alındı. Şüphelilerin yapılan üst aramasında E.D.'nin üzerinden satışa hazır halde 1'er gramlık paketler halinde 2 gram eroin bulundu. Evde yapılan aramada da satışa hazır halde 14 gram eroin ele geçirildi.
Jandarmada ifadesi alınan E.D., uyuşturucu madde kullandığını ve eroini jandarma baskın yapmadan birkaç dakika önce Barış G.'den aldıklarını söyledi. E.D. ve Z.D. hakkında 'uyuşturucu madde bulundurmak ve kullanmak' suçlarından adli işlem yapılarak serbest bırakıldı. Şüpheli Barış G., jandarmada işlemlerinin tamamlanmasının ardından savcılığa sevk edildi. Barış G., savcılık ifadesinde uyuşturucu madde ticareti yaptığını itiraf etti. Savcılık tarafından sulh ceza hakimliğine sevk edilen Barış G., 'uyuşturucu madde imal ve ticareti' suçundan tutuklandı.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı