Magazin Şükran Ovalı: Şişmanladım ama söylemiyor

Şükran Ovalı: Şişmanladım ama söylemiyor

Paylaş
Şükran Ovalı: Şişmanladım ama söylemiyor

Eşi Caner Erkin ile yürüyüşte görüntülenen Şükran Ovalı, hamilelik süreci hakkında konuştu

Caner Erkin, eşi Şükran Ovalı'ya yürüyüş yaptırmaya devam ediyor. Beşiktaş'ta futbol kariyerine devam eden 29 yaşındaki Caner Erkin ve eşi Şükran Ovalı, Bebek’te görüntülendi.


'ALLAH İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN'


4 aylık hamile olan Şükran Ovalı, “Gitgide daha çok hissediyorum. Enteresan, güzel bir duygu. İçinde bir can var. Allah isteyen herkese nasip etsin” şeklinde konuştu.


'ÇOK TATLI YA!'

Eşinin kilo almadığını “Kendine dikkat ediyor, şişmanlamıyor” sözleriyle dile getiren futbolcuya Şükran Ovalı, “Çok tatlı ya! Şişmanladım ama söylemiyor” diye karşılık verdi.


'ÇOCUK BOŞANACAK ŞİMDİ'


Öte yandan,Duymayan Kalmasın programında; Caner Erkin'le evli olan Şükran Ovalı'nın estetiksiz hali karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen Seren Serengil, "Çocuk boşanacak şimdi" ifadesini kullandı. Şükran Ovalı ve eşi Caner Erkin, Seren Serengil'in bu eleştirisine sosyal medya hesaplarından yanıt verdi.




Şükran Ovalı, Seren Serengil'in bu eleştirilerinden sonra sosyal medya hesabından eski fotoğraflarını paylaşarak şu açıklamaları yaptı:

"Oyuncuyum sonuçta. Her hale girmek işimin bir parçası. Bu fotoğrafta photoshop var. Burnum şimdi de ufak değil ama büyük olsaydı da gocunmazdım."

Caner Erkin ise eşi Şükran Ovalı'dan sonra şöyle bir açıklama yaptı:

"Ben seni her halinle sevdim, seveceğim. Buruş Buruş oluncaya kadar... Şişman, zayıf, güzel, çirkin farketmez tek dileğim beraber yaşlanalım aşkım."






Caner Erkin'den Şükran Ovalı'ya: Buruş buruş olana kadar seveceğim seni

Haberin Devamı