Türkiye (Son Dakika) Sulama kanalına düşen genç boğularak öldü

Sulama kanalına düşen genç boğularak öldü

Paylaş
Sulama kanalına düşen genç boğularak öldü

Şanlıurfa'da, yüzünü yıkamak isterken dengesini kaybederek DSİ'ye ait sulama kanalına düşen 18 yaşındaki Yusuf Kara boğularak yaşamını yitirdi

İddiaya göre, Yusuf Kara, arkadaşları ile DSİye ait sulama kanalı yakınlarında oturmaya gitti. Burada bir süre arkadaşları ile vakit geçiren Yusuf Kara, sıcaktan bunalınca sulama kanalında yüzünü yıkamak istedi.

Yüzünü yıkamak için eğilen Kara, dengesini kaybedince suya düştü. Yüzme bilmediği öğrenilen genç, kısa sürede akıntıya kapılarak gözden kayboldu. Yusuf Kara’nın akıntıya kapıldığını gören arkadaşları telefonla ulaştıkları sağlık ekipleri ile polislerden yardım istedi.

YAKINLARI SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

İhbar üzerine olay yerine gelen güvenlik güçleri önlem alırken, sualtı polisleri de kanala girerek arama çalışması başlattı. Bu sırada, olayı haber alarak sulama kanalına akın eden Yusuf Kara’nın yakınları sinir krizi geçirdi.

Ağıt yakıp gözyaşı döken acılı aile mahalle sakinleri ve polisler tarafından teselli edildi. Sualtı polisleri, kısa bir çalışmanın ardından ulaştıkları Kara’yı sudan çıkardı ve olay yerinde yapılan ilk müdahale sonrası ambulansla Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürdü.

Ancak, acil serviste yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamayan gencin cesedi otopsi için hastane morguna konuldu. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

ŞANLIURFA, (DHA)

Haberin Devamı