Spor Süleyman Hurma: Transferi kapattık

Süleyman Hurma: Transferi kapattık

Paylaş
Süleyman Hurma: Transferi kapattık

Trabzonspor Sportif Direktörü Süleyman Hurma, çok önemli bir oyuncu olmazsa transferi kapattıklarını ifade etti.

Hurma, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Fransa’nın Nantes takımında forma giyen Papy Djilobodji ile Rapid Wien’in orta alan oyuncusu Louis Schaub’ın transferlerinin gündemden kalktığını, çok özel bir oyuncu olmaması halinde transferi kapadıklarını söyledi.

"Trabzon'a faydalı oyuncular"

Devre arasında transferde daha da dikkatli davranacaklarını ifade eden Hurma, "Daha iyi işler çıkarabiliriz. Bunun için de gerekli çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Trabzonspor’a ihtiyacı olan, fayda sağlayacak oyuncular katacağız" diye konuştu.

"Camiamız arkamızda dursun"

Camia desteğinin önemli olduğunu vurgu yapan Hurma, "Camiamız arkamızda durduğu, takımı desteklediği sürece Allah’ın izniyle biz bu işi göreceğiz. Onların beklediği sonuçları ortaya çıkaracağız. Kimsenin bundan şüphesi olmasın. Biz bunu yapacağız" ifadelerini kullandı.
[[[Article_618663]]]
"Şampiyon oluruz"

Ligin ilk 3 haftasında alınan 7 puanın değerlendirmesinden çok ortaya çıkan tablonun daha önemli olduğunu söyleyen Süleyman Hurma, şunları kaydetti:

"Bizim için takımın bir resim vermesi önemli. Koşan, mücadele eden, rakibi dişleyen bir kadro kurmayı hedefledik. Ben bunun sözünü yönetime, camiaya verdim. Trabzonspor’un karakterini ortaya koyacak, mücadele gücü yüksek olan, eksiği de herkes tarafından görülebilen bir takım ortaya çıkarmak istedik. Bunu yapabilirsek, eksikliği de giderirsek şampiyon oluruz."

AA

Haberin Devamı