Gündem Süleyman Soylu: Saldırının hesabı acımasızca sorulacaktır

Süleyman Soylu: Saldırının hesabı acımasızca sorulacaktır

Paylaş
Süleyman Soylu: Saldırının hesabı acımasızca sorulacaktır

İstanbul'da Polis Akademisi'nde konuşan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'Kimsenin endişesi olmasın. Bunun hesabı acımasızca sorulacaktır' dedi

İşte Süleyman Soylu'nun Polis Akademisi'ndeki baş sağlığı ziyareti sırasındaki açıklamalarının satır başları:

"HESABINI ACIMASIZCA SORACAĞIZ"


Terörle mücadelemiz kararlılıkla devam edecek. Şu çok nettir, burada bugün yeni bir ruhla bu işe başlayacağız. Bu arkadaşlarımızın kanı yerde kalmayacak. Hiç kimsenin endişesi olmasın. Dışardakiler içerdekiler hesabı acımasızca sorulacaktır. Demokrasi ve hukuk bizim rehberimizdir. Herkesin bir hesabı var Allah'ın da bir hesabı var.

Yolumuz açıktır, tükenişlerini göreceksiniz! Hepiniz adım attığınızda şu aziz milletimiz sizi gördüğünde elbislerinizin içinde sizi gördüğünüzde sizi öyle nazlıyor ki o nazın içinde size dua ediyor.


"KORKU BİZE DEĞİLDİR"


Korku bize değildir, ürkmek bize değildir. Akıl bizedir, cesaret bizedir. Muhakkak merhamet bizedir ama milletimizin talebi de bizedir. Bizim görevimiz memleketin her sanimetre karesini güvenli kılmaktır. Büyük medeniyetimizin hiç bir endişesi olmasın.

Yaralı arkadaşlarımız inşallah kalkacak, aramıza gelecek. Yarına güçlü kuvvetli ve kudretli bir şekilde yürüyeceğiz. Allah bizi böyle acı günlerle bir kez daha karşılaştırmasın.

"BUGÜN YENİ BİR RUHLA..."


Bugün yepyeni bir ruhla, yep yeni bir anlayışla yürüyüşümüzü, memleketimizin hedeflerine doğru götüreceğiz. Tüm şehitlerimizin ruhuna ve şu anda onun çemberi içinde bulunduğumuz bu çoğrafyadai bütün allah dostlarına El Fatiha diyorum. Başımız sağ olsun Allah rahmet eylesin.