Türkiye (Son Dakika) Sultangazi'de vahşet!

Sultangazi'de vahşet!

Paylaş
Sultangazi'de vahşet!

Sultangazi'de Sultangazi'de bir eve giren kimliği belirsiz kişi, 18 yaşındaki hamile kadının bileğini keserek 3 bileziğini ve küpelerini gasp etti

Olay, dün akşam saat 18.00 sıralarında Sultançiftliği 184 Sokak’ta meydana geldi. 18 yaşındaki 3 aylık hamile Ebru Kardaş, 10 gün önce anne ve babasını ziyaret etmek için Batman’dan İstanbul’a geldi. Dün de Kardaş’ın annesi diğer 3 çocuğunu okuldan almak için dışarı çıktı. İddiaya göre, bir kişi bu sırada tek başına olan genç kadının bulunduğu evin kapı zilini çaldı. Annesinin tekrar eve geldiğini düşünen Ebru Kardaş, kapıyı açar açmaz bir kişinin saldırısına uğradı. Kimliği belirsiz zanlı, Kardaş’ın kolundaki bilezikleri gasp etmek için bıçak çekti. Şüpheli, kendisine direnen kadının bıçakla sağ bileğini keserek kolundaki 3 bilezik ile 2 küpesini gasp ederek kayıplara karıştı.

ANNESİ KIZINI KANLAR İÇERİSİNDE YERDE GÖRDÜ

Çocuklarını okuldan aldıktan sonra eve gelen Ebru Kardaş’ın annesi, kızını yerde kanlar içerisinde baygın halde yatarken fark etti. Gasp şüphelisinin saldırısına uğrayan ve bileği kesilen Kardaş, yakınları tarafından Lütfiye Nuri Burat Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada yapılan ilk müdahalenin ardından bileğinde derin kesik oluşan 3 aylık hamile kadın, ambulansla İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk edilerek ameliyata alındı.
Polis ekipleri olayı gerçekleştirdikten sonra kayıplara karışan şüpheliyi yakalamak için geniş çaplı araştırma başlattı.

2

Haberin Devamı