Yaşam Sünger ve sabunla besleniyor!

Sünger ve sabunla besleniyor!

Paylaş
Sünger ve sabunla besleniyor!

'Pika' adlı nadir görülen bir hastalığa yakalanan Kerry Trebilcock, bugüne kadar 4 bin sünger ve 100 kalıp sabun yedi

Yenilebilir olmayan maddeleri yeme isteği uyandıran Pika hastalığından muzdarip Trebilcock, süngerleri çeşitli soslar ve baharatla veya içeceklerine banarak yemeyi tercih ediyor. Yediği sabunların ise organik ve meyve aromalı olmasına dikkat ediyor.

Haberin Devamı

Bir diş polikliniğinde hemşire olarak çalışan Trebilcock, olağandışı yeme alışkanlığı nedeniyle, ishal veya kabızlık gibi rahatsızlıklar yaşıyor, bazen karnına kramplar girdiğini söylüyor.

KANCALI KURTTAN SONRA BAŞLAMIŞ

21 yaşındaki hemşire, 2008'de Fas'a yaptığı bir gezide kancalı kurt kaptığını, hastalığının ardından da sünger ve sabun yemeye başladığını söylüyor.

"Bir gün hastalığı yeneceğim ve banyo yaparken ya da bulaşık yıkarken açlık çekmeyeceğim" diyen Trebilcock, hastalığın ilk ortaya çıktığı günü şöyle anlatıyor: "Bir tabak lazanya ve büyük bir porsiyon dondurma yediğim bir akşam, kendimi hala aç hissediyordum. Kendimi oyalamak için bulaşıkları yıkamaya karar verdim. Paketinden çıkardığım yeni bir süngeri bir bardak suyla birlikte yemeye başladım. Tatsızdı ama yine de eğlenceliydi."

>> BU ADAM DA MOTOR VE FREN YAĞI İÇİYOR - Video

Haberin Devamı

Süngerleri ve iri doğranmış sabunları bazen sosladığını, bazen de bisküvi yermiş gibi çayına veya sıcak çikolataya bandığını anlatan Trebilcock, forumlarda kendisi gibi pika hastalığına yakalananlarla iletişim kuruyor. (HÜRRİYET)