Gündem Sunucu Vatan Şaşmaz'ı Beşiktaş'ta otel odasında vurup intihar eden Filiz Aker kimdir?

Sunucu Vatan Şaşmaz'ı Beşiktaş'ta otel odasında vurup intihar eden Filiz Aker kimdir?

Paylaş
Sunucu Vatan Şaşmaz'ı Beşiktaş'ta otel odasında vurup intihar eden Filiz Aker kimdir?

Türkiye akşam saatlerinde Beşiktaş'ta bulunan lüks bir otelden gelen ölüm haberiyle sarsıldı. Oyuncu Vatan Şaşmaz ve eski sevgilisi Filiz Aker, otel odasında ölü bulundu. İddiaya göre Filiz Aker Vatan Şaşmaz'ı sırtından vurup intihar etti. Peki kim bu Filiz Akel ? İşte Filiz Aker kimdir sorusunun cevabı:

FİLİZ AKER KİMDİR?

Filiz Aker hakkında internet üzerinden yapılan araştırmalarda çok fazla bilgi bulunmuyor. Cumhuriyet Gazetesi’nin 1990 yılında yaptığı bir habere göre manken Filiz Aker kimliği belirsiz kişiler tarafından kaçırılmış.

Aynı zamanda Filiz Aker’in İnsan Avcıları, Alman Avrat 40 Bin Mark, Sürgün, Kurtlar Geceyi Sever, Vahşi ve Güzel adlı filmlerde boy gösterdiği görülüyor.

Aşağıdaki fotoğrafta, Filiz Aker'in katıldığı bir davette Vatan Şaşmaz'la bu pozu verdiği öğrenildi. Filiz Aker burada Vatan Şaşmaz'ın sağında bulunuyor.



Filiz Aker Green Card'la ABD'de yaşıyordu.

VATAN ŞAŞMAZ NASIL ÖLDÜRÜLDÜ?

Vatan Şaşmaz ile cesedi bulunan Filiz Aker'in yaklaşık bir aydır otelde kaldığı belirtildi. Vatan Şaşmaz ile Filiz Aker odada tartışmaya başladıktan sonra Filiz Aker, kaçmaya çalışan Vatan Şaşmaz'a arkasından 3-4 el ateş ederek öldürdü. Daha sonra da silahı kafasına doğrultarak tetiği çekti ve intihar etti.

Silah sesini duyan otel personeli odanın kapısını kırarak içeri girdi ve korkunç manzara ile karşılaştı. Olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekipler sevk edildi. Olay yeri inceleme ekipleri de olay yerine çağrıldı. Ekiplerin cesetler üzerindeki incelemesi sürüyor. Ölü bulunanların ateşli silahla vurulduğu belirlendi.



Vatan Şaşmaz kimdir?



Sunucu Vatan Şaşmaz'ı Beşiktaş'ta otel odasında vurup intihar eden Filiz Aker kimdir?



Vatan Şaşmaz ve Filiz Aker sevgili miydi?



Sunucu Vatan Şaşmaz'ın ölümü ünlüleri yasa boğdu!



Vatan Şaşmaz eski sevgilisi Filiz Aker tarafından öldürüldü