Spor Süper Kupa: Liverpool Chelsea maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Süper Kupa: Liverpool Chelsea maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Paylaş
Süper Kupa: Liverpool Chelsea maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Bugün futbolseverler için tarihi bir gün... Liverpool ile Chelsea UEFA Süper Kupa'sını müzesine götürmek için mücadele edecek. Maçın biz Türkler için ayrı bir önemi daha var... UEFA Süper Kupa Finali İstanbul'da oynanacak. Maçın bir dakikasını bile kaçırmak istemeyenler şimdi 'Liverpool Chelsea maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?' sorusunu yöneltiyor.

İstanbul, tarihi bir UEFA Süper Kupa Finali'ne evsahipliği yapacak. Vodafone Park'ta İki İngiliz devi Liverpool ile Chelsea kıran kırana bir mücadele verecek. Dünya ekran başına geçip futbol resitalini izlemek isterken Türk futbolseverler ise "Liverpool Chelsea maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?" sorusuna cevap arıyor. İşte ayrıntılar...

Haberin Devamı

LIVERPOOL CHELSEA MAÇI NE ZAMAN?

Liverpool Chelsea maçı 14 Ağustos Çarşamba akşamı saat 22.00'de Vodafone Park'ta oynanacak. Mücadeleyi Fransız kadın hakem Stephanie Frappart yönetecek. Müsabaka beIN SPORTS 1 kanalından canlı yayınlanacak.

İKİ KULÜP DE HAZIRLIKLARINI TAMAMLADI

İngiliz ekibi Chelsea, UEFA Süper Kupa karşılaşması için son antrenmanını mücadelenin oynanacağı Vodafone Park'ta gerçekleştirdi.

Teknik direktör Frank Lampard yönetimindeki idmanda Chelsea oyuncuları, koşunun ardından pas çalışması yaptı. İkinci bölümde taktik uygulamalar üzerinde duran Chelsea, yarı sahada oynadığı çift kale maçla idmanı bitirdi.

Hafif sakatlıkları bulunan ve bugünkü karşılaşmanın ilk 11'inde yer almaları beklenmeyen N'Golo Kante, Antonio Rudiger ve Willian da çalışmaya katıldı.

Haberin Devamı

İngiliz ekibinde sakatlıkları bulunan Callum Hudson-Odoi, Ruben Loftus-Cheek ve Reece James, bugünkü karşılaşmada görev alamayacak.

Chelsea'nin Liverpool mücadelesine Kepa Arrizabalaga, Cesar Azpilicueta, Andreas Christensen, Kurt Zouma, Emerson Palmieri, Jorginho, Mateo Kovacic, Christian Pulisic, Ross Barkley, Pedro, Olivier Giroud muhtemel 11'iyle çıkması bekleniyor.

Bu arada, Ampute Genç Milli Futbol Takımı oyuncuları da idmanı saha kenarından izledi. Milli oyuncular, antrenman sonunda da Chelsea'nin futbolcularıyla bir araya gelme ve sohbet etme fırsatı buldu. Milliler, İngiliz ekibi oyuncularıyla fotoğraf da çektirdi.

Liverpool da hazırlıklarını tamamladı

Chelsea ile karşı karşıya gelecek Liverpool da karşılaşmanın hazırlıklarını tamamladı.

Maçın oynanacağı Vodafone Park'ta karşılaşma için son idmanını yapan İngiliz ekibinin oyuncuları, neşeli bir çalışma gerçekleştirdi. Pas çalışmasıyla antrenmana başlayan futbolcular, kanat organizasyonlarının ardından yarı sahada çift kale maç oynadı.

Sakatlıkları bulunan Alisson Becker, Nathaniel Clyne ve Dejan Lovren, bugünkü karşılaşmada forma giyemeyecek.

Liverpool'un bugünkü karşılaşmaya şu muhtemel 11'le çıkması bekleniyor:

Adrian, Trent Alexander-Arnold, Joel Matip, Virgil van Dijk, Andy Robertson, Fabinho, Jordan Henderson, Naby Keita, Sadio Mane, Roberto Firmino, Muhammed Salah.

Haberin Devamı

Bu arada, Ampute Genç Milli Futbol Takımı oyuncuları, Liverpool antrenmanını da takip etti. Liverpool oyuncuları, milli oyuncularla yakından ilgilendi. Ampute genç milli takım futbolcuları, özellikle Liverpool'un yıldız oyuncusu Muhammed Salah'a büyük ilgi gösterdi ve kendisiyle bol bol fotoğraf çektirdi.

Liverpool Teknik Direktörü Jurgen Klopp da genç millilerle sohbet edip formalarını imzaladı.

İngiliz temsilcisinin teknik heyeti ve oyuncularıyla ampute genç milli takım futbolcuları toplu görüntü verdi.