Spor Süper Lig'de Serdar Gürler bombası!

Süper Lig'de Serdar Gürler bombası!

Paylaş
Süper Lig'de Serdar Gürler bombası!

Gençlerbirliği formasıyla 10 kez fileleri havalandırıp 4 asist yaparak milli takıma kadar yükselen Serdar Gürler, Osmanlıspor’la el sıkıştı, imzalar sezon sonu.

İbrahim Üzülmez’in Gençlerbirliği’ne transfer ederek adeta yıldızını yeniden parlattığı Serdar Gürler, tartışmasız ligin en flaş isimlerinden biri haline geldi. Sağ kanatta forma giymesine rağmen skora yakınlığıyla dikkat çeken oyuncunun sözleşmesinin de sezon sonu bitecek olması birçok takımın iştahını kabarttı. İsmi bir süredir Galatasaray ve Bursaspor’la da anılan 25 yaşındaki futbolcunun transferindeki detaylara ise Fanatik ulaştı.

ÖNPROTOKOL YAPILDI


Serdar Gürler için bir süredir devrede olan ve çalışmaları büyük gizlilikle yürüten Osmanlıspor’un Serdar’ı ikna etmeyi başardığı ortaya çıktı. Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu’nun Bursa’dayken de çok istediği Serdar’a Gençlerbirliği’nde kazandığı paranın iki katını öneren Başkent ekibinin sezon sonu için söz aldığı ifade edildi. Taraflar arasında önprotokol yapıldığı öğrenilirken sezonun tamamlanmasının ardından transferin resmiyet kazanacağı kaydedildi.

Haberin Devamı