Futbol Süper Lig'in en değerli iki oyuncusu Trabzonspor'da
Paylaş
Süper Lig'in en değerli iki oyuncusu Trabzonspor'da

Süper Lig'de piyasa değeri en yüksek iki oyuncu Trabzonspor'un kadrosunda bulunuyor. 16 milyon euro'luk değeri ile Alexander Sörloth zirvede bulunurken, ikinci sırada ise takım arkadaşı 14 milyonluk Abdülkadir Ömür bulunuyor.

Trabzonspor, Süper Lig'in piyasa değeri en yüksek iki oyuncusuna sahip. Alexander Sörloth ve Abdülkadir Ömür, ligin en değerli iki oyuncusu olarak ilk iki sırada bulunuyor. Sörloth 16 milyon euro, Abdüş ise 14 milyon euro değere sahip.

Haberin Devamı

Sezon başında Crystal Palace'tan 750 bin euro kiralama bedeli ve 6 milyon euro satın alma opsiyonuyla kiralanan Norveçli golcü Sörloth, şu ana dek 26 maçın tamamında sahada kaldı. Bu maçların 15'inde gol atmayı başaran Sörloth'ın ligdeki gol sayısı 19, toplam gol sayısı ise 25. Sörloth'un ocak ayındaki değeri ise 10 milyon euro'ydu.

Abdülkadir Ömür ise bu sezonun büyük kısmını sakatlığı yüzünden kaçırdı. Buna rağmen değerinde düşüş görülmeyen genç oyuncu 14 milyon euro piyasa değerine sahip. Trabzonspor'un iki yıldızını Galatasaray'dan Mario Lemina ve Başakşehir'den Edin Visca, 13'er milyon euro ile takip ediyor.

Ligin en değerli kalecisine de Trabzonspor sahip. Uğurcan Çakır, 12 milyon euro'luk değeriyle 5 milyon euro'luk Muslera ve Mert Günok'un açık ara önünde.

Haberin Devamı

Sörloth'un imza töreninde yaşananlar