Bilim - Teknoloji Superman oyunu mu geliyor?
Paylaş
Superman oyunu mu geliyor?

Batman Arkham serisinin yaratıcısı olan Rocksteady Studio bir süredir devam eden Superman oyunu söylentilerine dair bazı açıklamalarda bulundu. İşte detaylar.

Oyun dünyasının geneline baktığımızda, süper kahraman temalı oyunların hayli sınırlı olduğunu görüyoruz. Bu durumun temel nedeni, süper kahraman oyunlarının ciddi anlamda zor ve uğraş gerektiriyor olması.

Haberin Devamı

Şimdiye kadar yapılan süper kahraman oyunları içerisinde Batman Arkham serisi ve kısa süre önce PS4’e özel olarak yayınlanan Spider-Man’i ayrı bir yere koyabiliriz. Fakat bu yapımlar haricinde çıkan oyunların, öyle ses getirecek türden yapımlar olmadığı da aşikar.

Batman Arkham serisiyle, bir süper kahraman oyununun ne derece kaliteli olabileceğini bizlere gösteren Rocksteady, şu aralar yeni bir IP üzerinde çalışıyor. Geçtiğimiz günlerde bu oyunun Superman olabileceğine dair bazı söylentiler ortaya atılmıştı.

Fakat konuya ilişkin açıklama en yetkili ağızdan geldi. Yapımcı stüdyonun kurucu ortaklarından biri olan Sefton Hill, kendi Twitter adresinden yaptığı açıklamada The Game Awards 2018’e katılmayacaklarını açıkladı. Hill ayrıca yeni bir oyun üzerinde çalıştıklarını doğrularken, bu oyunun zamanı geldiğinde tanıtılacağını belirtti. Rocksteady’nin yetkili ismi, son cümlesinde bu oyunun Superman olmadığını da net bir dille ifade etti.

Haberin Devamı

Herşeyi bir kenera bırakırsak Superman oyunu yapmak ciddi anlamda zahmet isteyen bir iş. Bu oyun için devasa bir açık dünya ve bir o kadar da geniş hareket alanı gerekiyor. Daha önce yapılan Superman oyunlarının büyük bir hayal kırıklığından öte gitmediğini de anımsatalım.

The Legend of Zelda’dan Link’in en güçlü özellikleri!