Dünya Suriyeli 3 muhalif böyle vuruldu

Suriyeli 3 muhalif böyle vuruldu

Paylaş
Suriyeli 3 muhalif böyle vuruldu

Suriye'nin İdlib kentinde, askerlerle muhalif güçler arasında yaşanan çatışma dehşeti, cep telefonu kamerasıyla görüntülendi

Görüntülerde, ilerleyen konvoya saldırı düzenleyen muhalif güçler ile askerler arasında çıkan sıcak temasta 3 kişinin uzun namlulu silahlarla açılan ateş sonucu yol ortasında vurularak öldürüldüğü görülüyor.

Giderek iç savaşa sürüklenen Suriye’de, askerlerle muhalif güçler arasında İdlib kentinde yaşanan çatışma anları, cep telefonları kameraları tarafından görüntülendi.

Haberin Devamı

startFlvPlayer_Posta("divFlvPlayer7012","7012","201203","7012-2.jpg");

Esad yanlısı olduğu öğrenilen bir yetkili makam aracıyla ilerlediği sırada konvoyuna saldırı düzenlendi. Saldırı sırasında yara almadan geri manevra yaparak, pusudan kaçan yetkilinin korumaları ile muhalif güçler arasında sıcak temas yaşandı.

Uzun namlulu tüfeklere açılan karşılıklı ateşte, konvoydaki silahlı kişileri etkisiz hale getirmek isteyen 3 muhalif, açılan kurşunlara hedef olarak cadde ortasında öldürüldü. Ortalığın savaş alanına döndüğü kentte yaşanan bu dehşet anlarını cep telefonlarına çekenlerin, daha sonra Türkiye’ye giriş yaparak Şanlıurfa’ya geldikleri öğrenildi...

Ali LEYLAK- ŞANLIURFA - DHA