Reyhanlı Suriyeli işletmecilere kapasite geliştirme eğitimi verildi

Suriyeli işletmecilere kapasite geliştirme eğitimi verildi

Paylaş
Suriyeli işletmecilere kapasite geliştirme eğitimi verildi

Suriyeli işletmecilere kapasite geliştirme eğitimi verildi

Ferhat DERVİŞOĞLU/REYHANLI(Hatay),(DHA)- İNSANİ Gelişme Vakfı’nca (İNGEV) Hatay’ın Reyhanlı ilçesinde bulunan Suriyeli işletmecilere kapasite geliştirme eğitim verildi.

Reyhanlı Ticaret ve Sanayi Odası(TSO) ve İnsani Gelişme Vakfı işbirliği ile düzenlenen toplantıya Suriyeli 30 işletme yetkilisi katıldı. TSO salonundaki eğitimle ilgili bilgi veren vakfın eğitimler etkinlikler ve iletişimden sorumlu direktörü Berk Çoker, Türkiye genelinde Suriyeli girişimciliği üzerine yürüttükleri projede daha önce 6 şehirde Suriyelilere eğitim verdiklerini söyledi. Çoker, "Kapasite geliştirme eğitimi projesinde Suriyeli şirketlere, Türkiye’deki ticaret dili ve kültürü üzerine eğitim veriyoruz. Şirketlerde liderlik ve takım inşaası, şirkette lider ile yönetici arasındaki farklar nelerdir. Kurumsal iletişim ve sosyal medya üzerine detaylı bilgiler veriyoruz" dedi.

Vakfın danışma kurulu üyesi Evren Doğanç Çoker’in konuşmacı olduğu eğitime katılan Suriyeli işletme yetkilisi Aya Kuvvaf , eğitimle kendilerini geliştirdiklerini, liderlik ile yönetmen arasındaki farkı öğrendiklerini ve pazarlamalarla ilgili bilgiler aldığını söyleyerek eğitimin yararlı olduğunu ifade etti.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı