Türkiye (Son Dakika) Suriyeli kadın evinin önünden kaçırıldı

Suriyeli kadın evinin önünden kaçırıldı

Paylaş
Suriyeli kadın evinin önünden kaçırıldı

Mersin'in Tarsus İlçesi'nde yaşayan Suriyeli 23 yaşındaki İmen Ahmet adlı kadın, evinin önünden kimliği belirsiz kişiler tarafından zorla otomobile bindirilerek kaçırıldı

Mersin'deki olay ilçe merkezindeki Özel Bahşiş Mahallesi'nde meydana geldi. Suriye 'de devam eden iç savaştan kaçarak Türkiye 'ye eşi 30 yaşındaki Mehdi İsa Abdulaziz ile birlikte sığınan İmen Ahmet, iddiaya göre 4 gün önce kimliği belirsiz kişiler tarafından evinin önünden otomobile zorla bindirilerek kaçırıldı.

Eşinin kaçırıldığını polise ihbar eden Mehdi İsa Abdulaziz, Türkiye'de kimseyi tanımadıklarını kimseyle husumetlerinin de olmadığını söyledi. Tarım işçiliği yaparak geçindiklerini belirten Mehdi İsa Abdulaziz, "Olay günü eşim dışarı çıktıktan sonra çığlıklarını duydum.

Eşimi zorla bir otomobile bindirdiler. Peşinden yalın ayak koştum, fakat otomobile yetişemedim. Kaçırılma olayının üzerinden 4 gün geçti. Eşim ile hiçbir sorunum ve problemim yoktu. Hayatından endişe etmeye başladım. Durumu jandarma ve emniyet güçlerine bildirdim. Eşimin bulunması için yardım istiyorum" dedi.

(DHA-Tolunay DUMAN)

Haberin Devamı