Spor SÜRPRİZ! Barcelona idmanında Real Madrid'li

SÜRPRİZ! Barcelona idmanında Real Madrid'li

Paylaş
SÜRPRİZ! Barcelona idmanında Real Madrid'li

İspanyol devi Barcelona'nın taraftara açık gerçekleştirdiği antrenmanda Real Madrid'li bir taraftar dikkat çekti.

Espanyol'la deplasmanda 0-0 berabere kalarak sezon ikinci yarısına başlayan Barcelona, Kral Kupası'nda da Katalan ekibiyle karşılaşacakları maçın hazırlıklarına başladı.

Barcelona B Takımı’nın maçlarına ev sahipliği yapan 15 bin kişilik Mini Estadi’de yapılan antrenman, yaklaşık bir saat sürdü. Çalışma, kulübün televizyonu Barca TV’den canlı yayınlandı.

10 bin 49 kişinin izlediği açıklanan idmana, Lionel Messi, Neymar, Luis Suarez, Andres Iniesta gibi dünyaca ünlü yıldız oyuncuların yanı sıra FIFA’nın Barcelona’ya verdiği ceza sebebiyle sezonun ilk yarısında forma giyemeyen milli futbolcu Arda Turan ve Aleix Vidal de katıldı.

Arda Turan'ın da sahalara geri döneceği karşılaşma öncesinde Mini Estadi'de gerçekletirilen idman, taraftarlara açık bir şekilde gerçekleşti. Katalan ekibe olan yoğun ilgi görülmeye değerdi.

İdmanı izleyenler arasında bir kadın taraftarın Real Madrid formasıyla tribünde yer alması dikkatlerden kaçmadı. Herkesin gözü üstünde olan ve Real Madrid formasıyla Mini Estadi'de olan kadın taraftar, çocuklara hediye dağıttı.

Futbolcular, antrenman sonrası taraftarlara imza dağıttı.

Haberin Devamı