Magazin Survivor 2. eleme adayı kim oldu? Survivor’da dokunulmazlığı kim kazandı? 20 Haziran 2021 Survivor eleme adayı

Survivor 2. eleme adayı kim oldu? Survivor’da dokunulmazlığı kim kazandı? 20 Haziran 2021 Survivor eleme adayı

Paylaş
Survivor 2. eleme adayı kim oldu? Survivor’da dokunulmazlığı kim kazandı? 20 Haziran 2021 Survivor eleme adayı

Survivor 2021, bu akşam yeni bölümüyle ekranlara geldi. Mavi ve kırmızı takım yarışmacıları, haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu için birbirleriyle kıyasıya mücadele etti. Peki, Survivor'da bu akşam eleme adayı kim oldu? Survivor'da dokunulmazlığı kim kazandı? İşte detaylar...

Survivor 2021 ünlüler gönüllüler tüm heyecanıyla devam ediyor. Büyük finale sayılı günler kala yarışmacılar, bu akşam haftanın ikinci dokunulmazlık mücadelesi için kıyasıya yarıştı. Peki, Survivor'da haftanın ikinci dokunulmazlığını kim kazandı? 20 Haziran 2021 tarihli Survivor'da eleme adayı kim oldu?

Haberin Devamı

İşte, merak edilen o detaylar..

SURVİVOR DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

Survivor'da dokunulmazlık oyununda finale yükselen ilk yarışmacı kırmızı takımdan Aleyna oldu. Aleyna, finalde kırmızı takımdan İsmail'e 5-2 yenildi. Böylelikle sembolü ve dokunulmazlığı kazanan isim İsmail Balaban oldu.

SURVİVOR İKİNCİ ELEME ADAYI KİM OLDU?

Survivor'da bu akşam ikinci dokunulmazlığı kazanan İsmail, eleme adayı olarak Poyraz'ın adını söyledi.

Survivor'daki ilk dokunulmazlık mücadelesini kazanan isim kırmızı takımdan Aleyna olmuştu. Aleyna, eleme adayı olarak mavi takımdan Ayşe'nin ismini vermişti.

SURVİVOR POYRAZ KİMDİR?

26 Aralık 1994 doğumlu olan Yiğit Poyraz, İzmir doğumlu. Bodrum’da büyüyen Poyraz, 2009 yılında Robert Kolej’i yatılı olarak kazanarak İstanbul’a yerleşti.

Haberin Devamı

2015 yılında Boğaziçi Üniversitesi işletme bölümüne girdi. 1 yıl Sydney Üniversitesi’nde exchange (değişim) programı ile eğitim gördü.

8 yaşından beri basketbol oynayan Poyraz, 2 yıldır halalarıyla birlikte İtalyan ve Amerikan markalar ağırlıklı olmak üzere tekstil mümessilliği yapıyor.