Magazin Survivor 2017'de Adem Kılıççı fırtınası!

Survivor 2017'de Adem Kılıççı fırtınası!

Paylaş
Survivor 2017'de Adem Kılıççı fırtınası!

Survivor 2017 ünlüler takımının yarışmacısı Adem Kılıççı, izleyiciler tarafından merak konusu oldu. Güçlü fiziği ve hırslı karakteriyle dikkatleri üzerine toplayan Adem Kılıççı, sadece bunlarla değil adadaki tartışmalarla da konuşulmaya başlandı

Survivor'da dün akşam gerçekleşen iletişim oyununda ünlüler ve gönüllüler takımı ailelerini görebilmek için kıyasıya yarıştılar.

GÖNÜLLÜLER KAZANDI



Gönüllüler takımı oyunun ilk turunda rahat bir şekilde kazanarak durumu 1-0'a getirdi. İkinci turda ise gönüllüler takımı oyuna iyice ağırlığını koydu. Sonrasında ise ödülü gönüllüler kazandı.

Posta



ACUN ILICALI'DAN UYARI GELDİ


Oyun alanında Furkan'la yaşadığı tartışmada uygunsuz sözler sarf eden Adem'e dün akşam yapılan eleme konseyinde, Acun Ilıcalı'dan uyarı geldi.


ADEM VE TARIK MENGÜÇ GERİLİMİ



Adem Kılıççı; İlhan Mansız, Furkan Kızılay ve Serhat Akın'la da kavgalarıyla gündemde. Şahika ve Sabriye'ye adada hiçbir şey yapmadıklarını söyleyerek üzerlerine giden diğer yarışmacılara karşı onları korumaya çalışan ve yanlarında olan Adem, dün akşam da Tarık Mengüç'ün bir anda Şahika'ya çıkışıp bağırmasıyla ona karşı çıkmaya başladı. Tarık Mengüç Adem'e 'Şahika düştüğü zaman onun için kim ağladı? Ben ağladım biliyor musun, sen karışma' dedi ve gerilim tırmanmaya başladı. Bağrışmalar Tarık Mengüç'ün Şahika'ya 'Benim senle bir sorunum yok, sen benim kardeşimsin' konuşmalarıyla sona erdi.


ADINI ADAM KOYACAKLARMIŞ NÜFUS MÜDÜRÜ YANLIŞ YAZMIŞ!



Adem Kılıççı sosyal medyaya damgasını vurdu!


Dün akşam Survivor'da Adem Kılıççı'nın performansından sonra Hakan Hatipoğlu 'Adını adam koyacakalrmış, nüfus müdürü yanlış yazmış' şeklinde tweet attı.

Posta



Survivor'da Adem denizi kuruttu!



Survivor'da Furkan Adem kavgası!