Magazin Survivor 2017'de ödül oyununu hangi takım kazandı?

Survivor 2017'de ödül oyununu hangi takım kazandı?

Paylaş
Survivor 2017'de ödül oyununu hangi takım kazandı?

Survivor 2017'de dün gece gönüllüler ve ünlüler ödül oyununda karşı karşıya geldi. Peki Survivor 2017'de ödül oyununu hangi takım kazandı? İşte detaylar...

TV8'in sevilen programı Survivor'da dün gece gönüllüler ve ünlüler ödül için kıyasıya mücadele etti. Oyunun son etabında Sema'nın isabetli atışları ile kazanan ünlüler takımı oldu.

BURÇAK ANIL'I SERT SÖZLERLE ELEŞTİRDİ


Anıl'ın kendisini eleme adayı olarak göstermesini hazmedemeyen Burçak, onu sert sözlerle eleştirdi. Genç yarışmacının ağlamamak için kendini zor tuttuğu dikkat çekti. Burçak; "Neye üzüleyim bilmiyorum. Potada oturduğum insanlara bakıyorum. Biri mağara kovalayan, performans desen sadece koşabilen bir adam. Asla skor getirmeyen ama kendi performansının süper olduğunu düşünen bir insan." ifadelerini kullandı.

BERNA YAĞMURA DAYANAMADI


Dokunulmazlık oyunu öncesi bastıran yağmurun altında üşüdüğünü söyleyen Berna, soğuğa dayanamadığını dile getirerek ağlamaya başladı.


GÖNÜLLÜLERDE GERGİNLİK


Ödül oyununun oynandığı sırada gönüllüler takımında Elif ile takım arkadaşları arasında tartışma yaşandı.

SERHAT FURKAN'I 'KÖTÜ KARAKTERLERE' BENZETTİ


Önde götürdükleri ödül oyunu esnasında keyfi yerinde olan Serhat Akın, Furkan'a takıldı. Serhat, Furkan'ı filmlerdeki kötü karakterlere benzetti. Serhat, Furkan'a 'Türk filmlerinde bir kötü karakter var ya, ona benziyorsun. Hep böyle kötülük yapıyordu. Hatta bir filmde çocuklara dilencilik yaptıyordu" dedi.





Survivor'da haftanın eleme adayları kimler oldu?

Haberin Devamı