Magazin Survivor 2018'de Acun Ilıcalı'dan Ümit Karan'ı bitiren hareket (Dün akşama damga vurdu)

Survivor 2018'de Acun Ilıcalı'dan Ümit Karan'ı bitiren hareket (Dün akşama damga vurdu)

Paylaş
Survivor 2018'de Acun Ilıcalı'dan Ümit Karan'ı bitiren hareket (Dün akşama damga vurdu)

Dokunulmazlık sembolünün kendisine verileceğini düşünüp Acun Ilıcalı'nın yanına giden Ümit Karan herkesi kahkahalara boğdu. Ümit Karan "Bu anları gösterme" dese de Acun Ilıcalı Instagram'dan paylaştı

Survivor'ın bu haftaki dokunulmazlık oyununu kazanan takım All Star oldu. Ümit Karan ve Turabi güzel bir performans sergiledi. Ümit Karan oyun sırasında 2'de 2 yaparken Turabi ise 3'te 3 yaptı.

Acun Ilıcalı sembolü vermeden önce Ümit Karan'a övgüler dizip "Mükemmel mücadeleler verdi. Önemli rakiplerini yendi." dedi.

Ümit Karan, tam sembolün kendisine verileceğini zannederken Acun Ilıcalı büyük bir sürpriz yaparak "Sembolü ona vermek isterdim ama 3'te 3 yapan Turabi'yi buraya davet ediyorum." diyerek sembolü Turabi'ye verdi.

''SAKIN PAYLAŞMA''

Bunun üzerine Ümit Karan, "Sakın bu anları bir yerde paylaşma." dese de Acun Ilıcalı Instagram'dan o anları anında paylaştı.

İŞTE ACUN ILICALI'NIN PAYLAŞIMI:



ELEME ADAYLARI KİMLER?

Survivor'da en çok adı yazılan isim Anıl oldu. Dokunulmazlık sembolünün kazanan Cumali ise Ramazan'ın ismini verdi. Haftanın en iyi performansını sergileyen Birsen de Yağmur'un ismini verdi.

Böylelikle Anıl, Ramazan ve Yağmur haftanın eleme adayları oldular.

Bu üçlü arasında SMS oylaması yapılacak. 3'lüden bir kişi yarınki elemeden sonra adaya veda edecek.


Survivor: Dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Eleme adayları kimler? 25 mart 2018


Haberin Devamı