Magazin Survivor 2018'de Adem'in 'Sakatlanacaksın' sözleri Birsen'i çok kızdırdı

Survivor 2018'de Adem'in 'Sakatlanacaksın' sözleri Birsen'i çok kızdırdı

Paylaş
Survivor 2018'de Adem'in 'Sakatlanacaksın' sözleri Birsen'i çok kızdırdı

Survivor 2018'in 2 Mart Cuma yayınlanan 15. bölümünde All Star'dan Adem Kılıçcı ve Ümit Karan ile Gönüllüler'den Birsen arasında sakatlık gerginliği yaşandı. Survivor'ın son bölümünde, iletişim ödül oyununun ardından seremonide Ümit Karan'ın sözlerine cevap veren Birsen aynı zamanda Adem'e de tepki gösterdi

Survivor 2018'de oyunlardaki All Star üstünlüğü Cuma akşamı yayınlanan 15. bölümde de devam etti. İletişim ödüllü oyunda, All Star takımı Gönüllüler'e yine fark atarak 10-4 yenmeyi başardı.

BİRSEN'DEN ÜMİT KARAN VE ADEM'E TEPKİ


Ödül oyunu sonrasında seremonide ise Ümit Karan'ın sözleri Gönüllüler'den Birsen'i kızdırdı. Galibiyeti yorumlayan Ümit Karan, 'Birlik ve beraberlik All Star demek. Rakip de çok iyi ama biz daha mütevaziyiz ve kendi halimizde oynuyoruz. Kendimizi tanıyoruz ona göre sahaya çıkıyoruz. Karşı takımın en büyük eksiklikleri bence bu. Sevinçleri abartıyorlar' dedi.

Ümit'in sözlerine tepki gösteren Birsen ise, 'Biz mütevazi değil miyiz. Siz kendinizi görmüyorsunuz. Ben bugün üç defa yarıştım. Karşı takımdan oyun sırasında sakatlanacağıma dair sesleniyorlar. Merve sakatlandığında, birinin ayağına bir şey çarptığımda içimiz gidiyor. Atışlar sırasında konsantre olmama rağmen bunları duydum. Üç defa söylendi. Fair play çerçevesinde oynamak lazım' dedi.


ADEM: BEŞ DEFA SAKATLANMIŞ BİRİSİYİM ASLA BU TARZDA KONUŞMADIM



Oyunlar sırasında kendisine söylenen sözlerden duyduğu şikayeti dile getiren Birsen'e yanıt Adem'den geldi. Bu sözleri kendisinin söylediğini ancak yanlış duyduklarını ifade eden Adem, "Muhtemelen Birsen yarışma esnasından onu duymamıştır, arkadaşları söylemiştir. Ben Birsen'e sakatlanıyor tarzında bir şey demedim. Sadece 'Birsen sakatlanıyorsun, bırak zorlama' tarzında söyledim. Ben 5 defa sakatlanmış ve ameliyat olmuş birisiyim. Bunun ne demek olduğunu çok iyi biliyorum. Ne karşıdan ne bizden kimsenin sakatlanmasını istemem. Bize oyun sırasında karşı taraftan da baskı oluyor. Biz de bunu yapıyoruz. Ben kimsenin sakatlanmasını istemem eğer öyle algılayan birileri varsa düşüncelerini değiştirsinler' şeklinde konuştu.

SAHRA: BİRSEN'DEN ÇOK ÖZÜR DİLİYORUM


All Star'dan Sahra ise, '2015 yılında çok büyük sakatlık geçirdim ve ne demek olduğunu çok iyi biliyorum. Asla sakatlıkla ilgili bir şey söylemem. Hatırlamıyorum ama söylediysem gerçekten çok özür dilerim' dedi. Bunun üzerine Birsen de 'Bunu söylemen yeter Sahra teşekkür ederim' dedi.



Survivor 2018 16. bölüm fragmanı: Survivor'da Gönüllüler'i çarpmaya, onları ise bölmeye gidiyoruz


Survivor Hakan Hatipoğlu Turabi'ye meydan okudu (15. bölüm fragmanı)


Survivor 2018'de Ecem neden diskalifiye oldu?


Survivor Anıl sayıyı aldı, Gomis gibi sevindi…

Haberin Devamı