Magazin Survivor 2018'de Turabi'nin cezası belli oldu (Survivor 58. bölüm fragmanı)

Survivor 2018'de Turabi'nin cezası belli oldu (Survivor 58. bölüm fragmanı)

Paylaş
Survivor 2018'de Turabi'nin cezası belli oldu (Survivor 58. bölüm fragmanı)

Survivor 2018'de 28 Nisan Cumartesi günü dokunulmazlık oyunu sırasında, Hakan, Anıl ve Turabi arasında büyük bir kavga yaşandı. Tartışmaya müdahale eden Acun Ilıcalı, Turabi'ye sert sözlerle tepki gösterdi. Ada konseyinde ise Acun Ilıcalı Turabi'nin cezasını açıklandı. İşte o anlar...

Cumartesi akşamı yayınlanan bölüme Turabi gerilimi damga vurdu. Kendi alanlarında parkurdaki mücadeleyi izleyen gönüllüler takımının arkasına gelen Turabi, Anıl'a omuz attığı omuzun ardından tartışmanın başlamasına neden oldu. Tartışmada, Anıl'ı savunan Hakan, Turabi'nin küfürlerine maruz kaldı. Yarışmanın yapımcısı ve sunucusu Acun Ilıcalı, Turabi'yi en başta uyardığını ancak Turabi'nin kendi kurallarını koymayı tercih ettiğini ifade ederek konuyla ilgili akşam bir karar verileceğini ifade etti.


TURABİ'NİN CEZASI BELLİ OLDU


Survivor 2018'in dün akşam yayınlanan bölümünde Turabi'ye verilen ceza damga vurdu. Survivor'un yapımcısı ve sunucusu Acun Ilıcalı, yapım ekibinin aldığı karar doğrultusunda Turabi Çamkıran'ın agresif tavırları nedeniyle 5 maç oynamama cezası aldığını açıkladı. Karar sonrası söz hakkı verilen Turabi ise söz hakkını kullanmayarak sessiz kalmayı tercih etti.

DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?


Survivor’da geçtiğimiz haftalarda değişen format gereği her hafta artık 2 dokunulmazlık oyunu yapılıyor. Finale git gide yaklaşılan Survivor’da dokunulmazlık oyunu dün akşam yine kıran kırana mücadelelere sahne oldu. Oldukça gerilimli ve sert dakikaların yaşandığı birinci dokunulmazlık oyununun galibi ünlüler takımı oldu Bu sonucun ardından gönüllüler takımı bir de kendi içinde bireysel dokunulmazlık oyunu için bu kez kendi aralarında karşı karşıya geldi.

BİREYSEL DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?


Dokunulmazlık oyununu kaybeden gönüllüler takımı, bireysel dokunulmazlık oyununu oynadı. Zorlu oyunu kazanan isimi Hilmi Cem oldu. Bu sonuçla birlikte Hilmi Cem İntepe bir hafta daha adada kalmayı garantilemiş oldu ve ada konseyinde bir eleme adayı belirleme hakkı kazandı.

ELEME ADAYLARI KİMLER OLDU


Gönüllüler takımı tarafından yapılan oylama sonucu eşit sayıda oy alan Murat ve Yağmur ilk eleme adayları oldu. Bireysel dokunulmazlık oyununun kazananı Hilmi Cem ise 3. eleme adayı olarak Birsen Bekgöz’ü seçti.

Format gereği Survivor'da yarın bir dokunulmazlık oyunu daha yapılacak o oyunu da gönüllüler takımı kaybettiği takdirde konseyde bir isim seçecek. Dokunulmazlık oyununu bu kez ünlüler kaybederse ünlüler takımı kendi içinden 2 kişiyi eleme adayı olarak belirleyecek .


SURVİVOR 58. BÖLÜM FRAGMANI

Haberin Devamı