Magazin Survivor 2018 Hakan Hatipoğlu'na ne oldu? Survivor'a geri dönecek mi?

Survivor 2018 Hakan Hatipoğlu'na ne oldu? Survivor'a geri dönecek mi?

Paylaş
Survivor 2018 Hakan Hatipoğlu'na ne oldu? Survivor'a geri dönecek mi?

Survivor 2018 tam gaz devam ediyor. Dün akşam 4. bölümüyle ile ekranlara gelen Survivor 2018'de yine heyecan doruktaydı. Yeni bölüm biter bitmez ardından 5. bölüm fragmanı da yayınlandı. Fragmanda Hakan Hatipoğlu'nun baygınlık geçirdiği görüldü. Gönüllüler takımında yarışan Hakan Hatipoğlu'na ne oldu? sorusunu da beraberinde getirdi. Turabi Hakan'ı o halde görünce şoka girdi. Hatiopoğlu'nun survivor'a geri dönüp dönmeyeceği merak konusu oldu. Dün akşam Acun Ilıcalı ada konseyinde Hatiopoğlu'nun son durumuyla ilgili açıklamayı yaptı. Ilıcalı Hakan'ın Survivor'a geri döneceğini fakat 1 ay yarışamayacağını açıkladı.

TV8 ekranlarda yayınlanan Survivor 2018'in 4. bölümü yayınlandı. Yeni bölüm yayınlanır yayınlanmaz 5. bölüm fragmanı da yayınlandı. Fragmanda Hakan Hatipoğlu'nun sakatlığı damgasını vurdu. Hakan Hatipoğlu'na ne oldu diye sorulmaya başlandı. 16 Şubat'ta yayınlanacak olan Survivor 2018 Gönüllüler takımında daha 4. bölümde ipler kopma noktasına geldi. Cumali Akgül'ün davranışları diğer takım arkadaşları tarafından garip karşılandı. Cumali'nin "Ne söylerseniz söyleyin benim bildiğim gerçekler gerçektir" sözü adeta takım arkadaşlarını şoka uğrattı. Bir taraftan da ödül oyunu için mücadele eden iki takım ödül oyununu görünce adeta büyük heyecan yaşadı. AMa Hakan Hatipoğlu'nun çığlıkları 5. bölümü meraklandırdı. Hakan Hatioplu'nun eşi Gizem Hatioplu Instagram storysinde eşiyle ilgili paylaşımda bulundu. Turabi Hakan'ı acı içinde kıvranırken görünce şoka girdi.


HAKAN HATİPOĞLU'NA NE OLDU? SURVİVOR'A GERİ DÖNECEK Mİ?

Yarışma sırasında birden çığlık atmaya başlayan Hakan Hatipoğlu herkesi korkuttu. Acıdan adeta kıvranan Hakan Hatipoğlu'na ilk yardım ekip arkadaşları tarafından geldi. Baygınlık geçiren yarışmacıya doktor muayene etti. Feci şekilde sakatlanan Hakan Hatipoğlu apar topar hastaneye kaldırıldı. Hakan Hatipoğlu'nun sağlık durumuyla ilgili alınan son dakika bilgisine göre; Hatipoğlu'nun hastanede tedavisi sürüyor. Yarışma sırasında feci şekilde sakatlanan Hatioplu'nun sağlık durumuyla son dakika açıklamayı dün gece Acun Ilıcalı yaptı. Ilıcalı Hatipoğlu'nun tedavisinin devam ettiğini ve Survivor'a geri döneceğini fakat 1 ay yarışamayacağını bildirdi. Eşi Gizem Hatipoğlu ise Survivor'a geri dönmeyebilir dedi. İşte Gizem Hatipoğlu'nun o açıklamaları...



GİZEM HATİPOĞLU: HAKAN SURVİVOR'A GERİ DÖNMEYEBİLİR

Eşinin parkurda geçirdiği kazayı izlerken büyük üzüntü duyduğunu anlatan Gizem Hatipoğlu, “O anları içim titreyerek, zorla izledim. Yarışma kuralları gereği tabii telefonla konuşamadım ama göz kapağına dikiş atılmış ve boyun kemiğinde ciddi bir sorun var. Belki yarışmaya devam edemeyebilir. Önemli olan onun sağlığı” diye konuştu.




SURVİVOR 2018 4. BÖLÜM ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Oyunun ilk mücadelesinde Adem Kılıçcı ile Melih karşı karşıya geldi. Bu oyundan Adem Kılıçcı galip gelerek All Starlar 1-0 öne geçti. İkinci mücadelede Sema ile Gizem karşılaştı ve Sema kazanarak All Starlar 2-0 oldu. Üçücü mücadelede Ümit Karan ve Anıl karşı karşıya geldi. Bu karşılaşmadan da Ümit Karan galip gelerek All Starlar 3-0 öne geçmiş oldu. Dördüncü mücadelede Sahra ile Nevin Yanıt'ın oyununda Nevin kazandı ve durum 3-1 oldu. Beşinci mücadelede Murat Ceylan ile Marcus karşılaştı ve Murat kazanarak takımını 4-1 yaptı. Altıncı karşılaşmada Ecem ile Yağmur mücadele etti ve Yağmur kazanarak durum 4-2 oldu. Yedinci mücadelede Hilmicem ile Cumali yarışında Hilmicem durumu 5-2 yaptı. Sekizinci mücadelede Nagihan ile Funda'nı yarışında Nagihan galip gelerek takımını 6-2 yaptı. Bir sonraki yarışta Ümit Karan, Hakan Hatipoğlu'na karşı yarıştı. Bu karşılaşmadan Ümit Karan galip geldi ve All Starlar 7-2 farkla öne geçti. Onuncu mücadelede Ecem ile Nevin Yanıt'ın yarışında Nevin kazandı ve Gönüllüler durumu 7-3 yaptı. Daha sonra Murat Ceylan ile Ramazan karşılaştı. Ramazan kazandı ve durum 7-4 oldu. Bir sonraki mücadelede Sahra, Funda'ya karşı yarıştı. Bu yarıştan Funda galip gelerek farkı 2'ye indirerek durumu 7-5 yaptı. Daha sonra Adem Kılıçcı, Cumali'ye karşı yarıştı, Adem kazandı ve durum 8-5 oldu. Bir sonraki mücadelede Sema ile Yağmur karşılaştı ve Sema kazanarak durum 9-5 oldu. Sonraki mücadelede Marcus ile Hilmicem karşılaştı ve Hilmicem kazanan takımı belirledi. All Starlar ödülün sahibi oldu.


Survivor ödül oyununu kim kazandı? (Survivor mor puanı kim kazandı?)


Survivor'da 3 kadın yarışmacı baygınlık geçirdi

Haberin Devamı