Magazin Survivor 2020 yarışmacısı Barış Murat Yağcı kimdir?

Survivor 2020 yarışmacısı Barış Murat Yağcı kimdir?

Paylaş
Survivor 2020 yarışmacısı Barış Murat Yağcı kimdir?

Survivor 2020 yarışmacısı Barış Murat Yağcı kimdir? sorusunun yanıtı, Survivor izleyicileri tarafından büyük bir heyecanla merak ediliyor. Survivor 2020 yarışmasında Ünlüler takımında yer alan ve en genç yarışmacılardan biri olan Barış Murat Yağcı, model ve oyuncu. Daha önce 2. Sayfa programına katılan Barış Murat Yağcı'nın sözleri dikkat çekici.

Survivor 2020 Ünlüler takımı yarışmacıları arasında performans sergileyen Barış Murat Yağcı'nın hayatı Survivor izleyiciler tarafından merak ediliyor. Barış Murat Yağcı, 1991 İzmir doğumlu. Bahçeşehir Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü’nde eğitimini tamamladıktan sonra Anadolu Üniversitesi Spor Yönetimi bölümünde ikinci üniversiteye başladı ve hala devam etmekte.

Haberin Devamı

Sakatlanınca basketbola veda etmek zorunda kaldı

Hayatının dönüm noktası olan Efes Pilsen Spor Kulübünde profesyonel olarak basketbol oynadı. Sakatlandıktan sonra basketbol hayatına veda etmek zorunda kaldı. Barış Murat Yağcı, bir dönem modellik yaptı. Best Model of Turkey yarışmasına katıldı ve birinci seçildi. Yapımcıların dikkatini çekmeyi başardı ve oyunculuk eğitimi aldı. İlk dizisi olan Kocamın Ailesi’yle oyunculuk kariyerine adım attı. Daha sonra Kiralık Aşk dizisinde Eymen karakterini canlandırdı ve yavaş yavaş tanınmaya başlandı.

Posta

Son olarak Şevkat Yerimdar dizisinde Bora karakterini canlandırdı. Barış Murat Yağcı, şimdilerde TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor 2020’deki performansıyla dikkat çekiyor.

Barış Murat Yağcı Birce Akalay’ın kuzeni

Posta

Barış Murat Yağcı, Birce Akalay’ın aynı zamanda kuzeni. Daha önce 2. Sayfa programına katılan Barış Murat Yağcı, uzun süredir görüşmediklerini söyledi. Yağcı ve Akalay’ın aralarında soğukluk olduğu belirtilirken neden görüşmedikleri merak konusu.

Haberin Devamı