Magazin Survivor 2020’de haftanın ilk eleme adayı kim oldu? Survivor 32.bölüm fragmanı izle

Survivor 2020’de haftanın ilk eleme adayı kim oldu? Survivor 32.bölüm fragmanı izle

Paylaş
Survivor 2020’de haftanın ilk eleme adayı kim oldu? Survivor 32.bölüm fragmanı izle

Survivor 2020 pazar akşamı 31. yeni bölümüyle ekranlara geldi. Survivor'da bu akşam dokunulmazlık oyunu büyük heyecana neden oldu. Survivor'da haftanın ilk eleme adayı kim oldu? Survivor 32.bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte yarışmaya dair merak edilenler..

TV8'de yayınlanan Survivor 2020, yeni bölümüyle ekranlara geldi. 29 Mart akşamı yayınlanan Survivor'da dokunulmazlığı hangi takım kazandı ve ilk eleme adayı kim oldu?

Haberin Devamı

Dokunulmazlığı hangi takım kazandı?

Survivor'ın 31. bölümünde dokunulmazlık oyununda ünlüler ve gönüllüler kıyasıya yarıştı. Büyük bir heyecana sahne olan dokunulmazlık oyununu ünlüler kazandı.

Survivor'da ilk eleme adayı kim oldu?

Konseyde en çok ismi yazılan kişi gönüllüler takımından Yunus Emre oldu. Böylelikle Yunus Emre Survivor'da haftanın ilk eleme adayı oldu.

Yunus Emre Özden kimdir?

Yunus Emre Özden, 29.03.1993 yılında istanbul Silivri'de doğmuştur. 1.85 boyunda, 82 kilo olan yarışmacı halen Silivri'de yaşamını sürdürüyor. 2 çocuklu ailenin tek oğlu olan Survivor Yunus Emre'nin annesi Filiz Özden ev hanımı, babası Kemal Özden ise şoförlük yapıyor. Yunus Emre Özden, Açıköğretim Fakültesi'nde ulaştırma lojistik bölümünde okuyor.

Survivor 32. yeni bölüm fragmanı yayınlandı

Survivor 32.bölüm fragmanı izle

Haftanın birincileri kimler oldu?

Ünlüler takımı erkeklerde Sercan Yıldırım

Ünlüler takımı kadınlarda Aycan Yanaç

Haberin Devamı

Gönüllüler takımı erkeklerde Barış Yağcı

Gönüllüler takımı kadınlarda Evrim Keklik