Magazin Survivor 2021'in ilk yarışmacısı Cemal Hünal

Survivor 2021'in ilk yarışmacısı Cemal Hünal

Paylaş
Survivor 2021'in ilk yarışmacısı Cemal Hünal

Acun Ilıcalı Survivor 2021'de yarışacak ilk ismi açıkladı. Ünlü televizyoncu, Cemal Hünal'ın Survivor'a gideceğini duyurdu.

Tv8 ekranlarında yayınlanan Survivor yarışmasının 2021 kadrosu netlik kazanmaya başladı. Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, Survivor 2021'e gidecek ilk yarışmacıyı Cemal Hünal olarak duyurdu.

Haberin Devamı

Ilıcalı, Instagram hesabından 'Issız adam, ıssız ada' notuyla ilk yarışmacıyı açıkladı.

Cemal Hünal kimdir?

Cemal Hünal, 2 Ekim 1976, İstanbul doğumlu ve oyuncu. Saint Benoit Fransız Lisesi'nde iki yıl okuduktan sonra yaşadığı disiplin sorunu nedeniyle ailesi tarafından İskoçya'ya, Gordonstoun International Summer School'a gönderildi. Lisenin ardından Londra'da tasarım okumaya karar vererek bir süre burada yaşadı, ardından oyunculuk eğitimi için Los Angeles'a gitti. Ucla Extension'da, Santa Monica College'de ve London Film School'da tiyatro ve sinema eğitimi aldı. Amerika Birleşik Devletleri'nde çeşitli kısa filmlerde rol aldı. Çağan Irmak'ın yönetmenliğini yaptığı 'Ulak' ve 'Issız Adam' filmlerinde başrol oyuncusu olarak yer adı. 'Bir Zamanlar Osmanlı: Kıyam' dizisindeki Murat rolü için Osmanlı tekniğine dayalı dövüş için Polonyalı hocalardan eğitim gördü. 2011 yılında oyuncu Lale Cangal ile evlendi. Bu evliliğinden Doğan isminde bir oğlu vardır.

Haberin Devamı