Magazin Survivor 85. bölümde ödül oyununu kim kazandı?

Survivor 85. bölümde ödül oyununu kim kazandı?

Paylaş
Survivor 85. bölümde ödül oyununu kim kazandı?

Survivor son bölümde gönüllüler ve ünlüler ödül oyununda karşı karşıya geldi. Geçen hafta Türkiye ödülünü kazanan ve adadan ayrılan gönüllüler yaşadıklarını anlattı

Survivor 85. bölüm ile ekrandaydı. Survivor son bölümde ödül oyununu kimin kazanacağı merak ediliyordu.

Haberin Devamı

ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Ünlüler ve gönüllüler takımı arasında bu akşam oldukça güzel bir ödül oyunu heyecanı yer aldı. Alp Kırşan'ın sunumuyla oynanan ödül oyununda, ödül açıklandığı an da iki takım yarışmacıları da adeta çılgına döndü. Ödülü kazanan yarışmacılar zipline yapmaya gittiler ve eğlenceli aktivitenin ardından nefis yemeklerle buluştular. Parkurda rüzgar gibi esen bir gönüllüler takımı yer aldı. Ünlülerin önde olmasına rağmen pes etmeyen gönüllüler takımı yarışmacıları 10-8'lik skorla güzel ödülün sahibi oldular.

ACUN ILICALI AÇIKLADI

Survivor 2018 bu akşam ada konseyi yaşandı. Acun Ilıcalı yaptığı açıklamayla birlikte Dominik'te bu akşam son kez oylama yapılacağını belirtti. Yarışmacılar toplu halde tekrardan oylanacaklar ve bundan sonraki elemelerde bu oylamalar baz alınacak. Finallere kadar oynanacak dokunulmazlık oyunlarında yarışmacılar bu oylamayla değerlendirilecekler.

Haberin Devamı