Magazin Survivor 88. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Merve ve Hakan'ın şok sakatlığı

Survivor 88. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Merve ve Hakan'ın şok sakatlığı

Paylaş
Survivor 88. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Merve ve Hakan'ın şok sakatlığı

Survivor 88. bölüm fragmanı yayınlandı. Survivor yeni bölümde Ünlüler ve Gönüllüler haftanın ikinci dokunulmazlık oyununa çıkacaklar. Dokunulmazlık oyununda ise iki şok sakatlık gerçekleşiyor.

Her hafta büyük bir heyecana sahne olan Survivor'ın 88. bölüm fragmanı yayınlandı. Survivor yeni bölümde dokunulmazlık oyununun ikinci raundu gerçekleşecek. İki takım zor parkurda elinden geleni parkura yansıtacak. Parkurda zaman zaman şoke eden sakatlıklar yaşanacak?

Haberin Devamı

MERVE'NİN PARMAĞI KIRILDI

Bu akşam oynanacak dokunulmazlık oyunu parkuru sakanlığa davet çıkarır cinsten... Parkurda zaman zaman yarışmacılar ufak tefek sakatlıklar atlatırken Merve ve Hakan Hatipoğlu büyük bir talihsizlik yaşıyor. Merve bir bölümde "Parmağım kırıldı" diye bağırırken Hakan Hatipoğlu ise kafasını engele vuruyor ve bir anda yere yığılıyor.

ELEME ADAYLARI KİMLER?

Dokunulmazlığın kaybedilmesinin ardından Ünlüler sembol oyununa çıktılar. Oyunun galibi Mustafa Kemal Kurt oldu. Konseyde ise en çok adı yazılan isim Turabi oldu ve böylelikle ilk eleme adayı belirlenmiş oldu. Sembolü kazanan Mustafa Kemal Kurt ise Ümit Karan'ın ismini verdi. Ümit Karan isminin yazılmasının ardından Mustafa Kemal'e tepki gösterdi.

Haberin Devamı