Magazin Survivor Batuhan Buğra Eruygun kimdir? Kaç yaşında ve nereli?

Survivor Batuhan Buğra Eruygun kimdir? Kaç yaşında ve nereli?

Paylaş
Survivor Batuhan Buğra Eruygun kimdir? Kaç yaşında ve nereli?

Survivor'ın 24. bölümü bu akşam yayınlanıyor. Survivor yeni bölümüyle birlikte Yiğit Dikmen, Elif Şadoğlu, Mustafa Kemal Kurt, Batuhan Buğra Eruygun yarışmada ilk kez boy gösterecekler. Yeni gelişmeyle birlikte "Batuhan Buğra Eruygun kimdir, kaç yaşında ve nereli?" sorusu gündem oldu.

Survivor'ın 24. bölümü Alp Kırşan'ın sunumuyla bu akşam yayınlanacak. Survivor yeni bölümde All Star takımı ve Gönüllüler takımı ödül oyununda yarışacak. oyun esnasında ise Nagihan ve Sema arasında gerilim yaşanıyor. Öte yandan yarışmaya Yiğit Dikmen, Elif Şadoğlu, Mustafa Kemal Kurt, Batuhan Buğra Eruygun dahil oluyor.

Yiğit Dikmen ve Elif Şadoğlu All Star takımına; Mustafa Kemal Kurt ve Batuhan Buğra Eruygun Gönüllüler takımına dahil oluyor. Bu olay sonrası en çok merak edilen kişiler arasında Batuhan Buğra Eruygun, göze çarpan isimlerden bir tanesi oldu.



BATUHAN BUĞRA ERUYGUN KİMDİR?

1991 yılında dünyaya gelen Batuhan Buğra Eruygun Türk Atlet’tir. Engelli koşularda yarışmakta, Fenerbahçe Spor Kulübünün lisanslı Milli Atlet sporcusudur.

2013 yılında 7.98’lik süre ile 60 metre engelli Türkiye Salon rekorunun sahibidir. 60 metre engeli 8 saniyenin altında koşan ilk milli atlet olarak rekorlar kitabına ismini yazdıran isimdir.

Yine aynı sene Türkiye Atletizm Federasyonu tarafından doping kullandığı gerekçesi ile iki sene men edilmiştir.

2015 yılında Testis kanseri teşhisi konulan Milli Atlet uzun bir tedavi sürecinin ardından sağlığına kavuşmuş ve spor yaşantısına kaldığı yerden devam etmiştir. Günümüzde en son Survivor yarışmasına katılacak isimler arasında gösterilen Batuhan Buğra Eruygun İstanbul doğumludur. Boğa burcudur.

Haberin Devamı