Magazin Survivor birleşme partisinde yarışmacılar söyledi, sanatçılar eşlik etti

Survivor birleşme partisinde yarışmacılar söyledi, sanatçılar eşlik etti

Paylaş
Survivor birleşme partisinde yarışmacılar söyledi, sanatçılar eşlik etti

Survivor 2020'de birleşme partisi heyecanı yaşandı. Yarışmacılar bu akşam birleşme partisinde gönüllerince eğlendi. Acun Ilıcalı'nın prodüksiyonunda iki takım yarışmacıları partiye çok şık bir şekilde hazırlandı. Birleşme partisinde şarkı söyleyen yarışmacılara ünlü isimler eşlik etti. İşte Survivor birleşme partisinde yaşananlar.

Survivor 2020’de bu akşam yayınlanan programa ünlüler ile gönüllüler takımlarının birleşme partisi damga vurdu. Yarışmacılar tek tek sahneye çıkıp şarkı söyledi. O anlar da yarışnacılara ünlü şarkıcılar da eşlik etti. Survivor birleşme partisinde, Cemal Can’ın DJ olarak sahneye çıktı. Cemal Can'ın Aycan’la birlikte yaptığı dans büyük beğeni kazandı. Birleşme partisine Murat Boz, Zeynep Bastık, Aleyna Tilki, Seda Sayan, Oğuzhan Koç ve Ben Fero gibi ünlü isimler katıldı.

Haberin Devamı

Şarkı yarışması geceye damga vurdu

Survivor 2020 bu akşam 44. yeni bölümünde birleşme partisi ekranlara geldi. İki takım yarışmacılarına ünlü isimler eşlik etti. Birleşme partisinin şarkı yarışmasında en fazla oyu alan Ardahan ve Cemal Can bir kez daha sahneye çıkarak şarkı söyledi. İkili arasında en fazla puanı alan Ardahan şarkı yarışmasının şampiyonu oldu. Ardahan böylece seneye düzenlenecek olan birleşme partisine bir arkadaşıyla katılma ödülünün sahibi oldu.

Aycan ve Ben Fero düeti

Yayına katılan şarkıcılar arasında Ben Fero da yer aldı. Ben Fero, sahneye çıkan Aycan ile ‘Demet Akalın’ şarkısını söyledi. Aycan, performansı ile arkadaşlarından büyük destek aldı.

Cemal Can, Murat Boz ile şarkı söyledi

Cemal Can şarkı yarışmasında Murat Boz’un ‘Adını Bilen Yazsın’ şarkısını söyledi. Cemal Can hem sahne performansı hem de sesiyle büyük beğeni kazandı. Murat Boz, Cemal’in performansına 10 üzerinden 10 puan verdi.

Haberin Devamı

Melisa'nın dansı büyük alkış aldı

Acun Ilıcalı, kızı Melisa’yı da sahneye çıkarak dans gösterisi yaptı. Melisa’ya yarışmacılar da tempo tutarak eşlik etti.

Survivor 45. bölüm fragmanı

Survivor 45. bölüm izle