Magazin Survivor Burak Yurdugör: Barış Murat Yağcı sağ gösterip sol vurdu, kırgınım

Survivor Burak Yurdugör: Barış Murat Yağcı sağ gösterip sol vurdu, kırgınım

Paylaş
Survivor Burak Yurdugör: Barış Murat Yağcı sağ gösterip sol vurdu, kırgınım

Survivor Gönüllüler ekibinde yer alan Burak Yurdugör, gerek performansı gerekse diğer yarışmacılarla yaşadığı diyaloglarla sık sık gündeme geliyordu. Survivor Burak, 'Barış sağ gösterip sol vurdu' diyerek hem elendiği akşamla ilgili hem de yarışmayla ilgili posta.com.tr'ye özel açıklamalarda bulundu. Elif Bayram/ elif.bayram@posta.com.tr

Survivor’a katılmaya nasıl karar verdin? Karar vermende etkili olan şey neydi?

Haberin Devamı

Bu sene Survivor’a katılmam çok ani oldu. Aslında ben bundan 3 sene önce başvurmuştum, 3 senedir de hep başvuruyordum. Hatta Türkiye-Yunanistan Survivor kadrosunda son elemeye kadar gittim ama sonra olmadı. İyi ki o zaman olmamış, iyi ki bu sene olmuş. Bir de 3 yıldır hep söylüyordum ‘Survivor’a gideceğim’ diye gidemedim ama bu sene kimseye söylemedim gittim.

Survivor’da ailenden uzakta kalmak, onlardan haber alamamak psikolojini nasıl etkiledi?

Ben ailemden ilk defa bu kadar uzakta kaldım. Orada onlardan uzakta kalmak ve haber alamamak beni mod olarak çok düşürdü. Bir de orası şöyle bir ortam, psikolojin ne kadar yüksek olursa o kadar oyunda başarılı oluyorsun, yine psikolojin ne kadar bozuksa o kadar başarısız oluyorsun. Ben aile durumumdan da elendim açıkçası. Her gece yatmadan önce ailemi düşünüyordum ve bu beni çok zorladı. Psikolojik savaşı kaybettim. Bir de Cemal Can’ın şöyle bir lafı olmuştu: 'Burak 22’de değil de 25 ya da 26 yaşında gelseydi Survivor’a kesin şampiyon olurdu'. Bu lafı ben çoğu kişiden duydum. Ben cidden 25-26 yaşlarında gitseydim Survivor’a çok daha farklı bir konum edinebilirdim Survivor’da. Çünkü her senenin bir artısı bir katkısı oluyor insana. Ben bu sene tam yarışmaya adapte oldum, elendim.

Haberin Devamı

'Gizem, Ardahan, Yasin, Cemal beni engelliyordu'

Yarışmadayken birinin etkisi altında kaldın mı?

Ben her zaman hiperaktif bir insan oldum. Gerçekten çok hareketliyim ve yarışmada da bazı yerlerde ani ve sert çıkışlar yapabiliyorum. Tam böyle yükseleceğim zaman işte Gizem, Ardahan, Yasin, Cemal beni engelliyordu. Biraz burada kaldım, o da takım arkadaşlarımla aram iyi olsun tatsızlık çıkmasın diye duruyordum. Ama keşke daha çok konuşsaydım daha çok sesim çıksaydı. Mesela ben orada Evrim’le çok kavgalar ettim. Elenmeden bir iki gün önce Parviz abiyle kavga ettim. Elendikten sonra da Azerbeycan’dan çok farklı küfürler öğrendim. Ama şöyle bir şey oldu yarışmadan sonra Parviz’le aram çok iyiydi.