Magazin Survivor'da Adem denizi kuruttu!

Survivor'da Adem denizi kuruttu!

Paylaş
Survivor'da Adem denizi kuruttu!

Survivor'da ünlüler takımında yarışan Adem Kılıççı, balık tutmak için denize girdi ve tuttuğu balıklarla arkadaşlarına ziyafet çektirdi

Survivor'ın ünlüler takımında yarışan Adem Kılıççı, yine bir sürü balık tuttu. Denizden eli dolu dönen Adem, takım arkadaşlarına güzel bir balık ziyafeti yaşattı. Ünlüler sevince boğuldu.

SEDAT'IN KİNİ DEVAM EDİYOR

Survivor'da ünlüler takımında yarışan Adem ve Sedat'ın arasında büyük tartışmalar yaşandı. İkili dokunulmazlık oyununda kaybettiklerinde birbirlerinin adını söyledi.



Sedat, Adem'in balık tuttuğunu duyunca "beni saymayın ben zaten yemiyorum" diyerek Adem'e olan kinini bir kez daha gösterdi.


Survivor Adem'e büyük şok!


MİLLİ BOKSÖR ADEM KILIÇÇI KİMDİR?



Milli boksör Adem Kılıççı 1986'da Ağrı'da doğdu. İstanbul'daki Fenerbahçe Boks Şubesi'nin üyesi olan Kılıççı Antalya'da düzenlenen 2004 Dünya Boks Şampiyonası'nda gümüş madalya aldı. Şikago'nun ev sahipliğini yaptığı 2007 Dünya Amatör Boks Şampiyonası'nda bronz madalya elde etti. İstanbul'daki Fenerbahçe Boks Şubesi'nin üyesidir.

2008 Yaz Olimpiyatları kapsamında 10 Ağustos günü 69 kiloda ilk turda İngiliz Billy Joe Saunders'a sayıyla yenilerek elendi. İlk raundu 2-0, 2. raundu 6-1 ve 3'üncü raundu da 11-2 geride tamamlayan Kılıççı, müsabakadan da 14-3 yenik ayrıldı. 2012 Londra Olimpiyat Oyunları'nda da Türkiye adına ter döktü.


Haberin Devamı