Magazin Survivor'da Cumali Ünlüler takımına geçti mi? Acun'dan açıklama

Survivor'da Cumali Ünlüler takımına geçti mi? Acun'dan açıklama

Paylaş
Survivor'da Cumali Ünlüler takımına geçti mi? Acun'dan açıklama

Survivor'da bu sene eşi benzeri görülmemiş gelişmeler yaşanıyor. All Star takımının bölünmesi, sürekli yeni yarışmacıların katılması, sakatlıklar yüzünden yarışmacıların çıkarılması... Dün de Survivor tarihinde hiç yaşanmamış bir olay gerçekleşti ve Nagihan, Cumali'nin takımdan gönderilip Ünlüler takımına geçmesini talep etti.

Bu seneki Survivor, yapılan değişiklilerle seyirciyi sürekli şaşırtıyor. Sakatlıklar yüzünden yarışmacıların yarışmadan çekilmesi, yeni yarışmacıların Survivor'a dahil edilmesi son olarak All Star takımının bölünüp Gönüllüler'in bu takıma dahil edilmesi gibi bir sürü gelişme yaşandı.

Dünkü eleme gecesinde ise eşine hiç rastlanmamış bir talep geldi. Nagihan, sürekli oyunlarda kaybedince ağlama krizine girp elemede de Acun Ilıcalı'dan şok bir istekte bulunarak Cumali'nin Ünlüler talkımına geçmesini istedi. Acun Ilıcalı ise talebi değerlendireceklerini söyledi.

ACUN'DAN INSTAGRAM'DA AÇIKLAMA

Konunun bir hayli önemli olması Acun Ilıcalı'yı da açıklama yapmak zorunda bıraktı. Programın yapımcısı ve sunucusu olan Acun Ilıcalı, "Benim bu konudaki görüşüm belli; voleybol oyununda Cumali mi vardı da Gönüllüler kaybetti? Sema’nın mide problemi vardı, iyileşti. Dünkü oyunda oynadı. Sevgiler..." dedi. Bu yorumla birlikte Acun'un Nagihan'ın talebine sıcak bakmadığı anlaşıldı.



Acun'un bu paylaşımının altına gelen yorumlar ise genellikle Cumali'nin Ünlüler takımana geçse bile Gönüllüler'in başarı elde edemeyeceği yönünde...

Haberin Devamı